terug <

tickets & contact


richtlijnen


Vanaf de start van het nieuwe seizoen kunnen we de 1,5 meter loslaten en zo meer bezoekers ontvangen bij onze voorstellingen. Deze versoepeling betekent veel voor ons als theater en voor de theatermakers die wij ontvangen en is van groot belang voor het voortbestaan van de hele sector.

De voorwaarde voor deze versoepeling is dat onze bezoekers bij al onze voorstellingen een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. We hebben alle begrip voor bezoekers die hier een andere keuze in maken en kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop we deze maatregel los mogen laten.

Coronatoegangsbewijs
Bij binnenkomst vragen we al onze bezoekers vanaf 13 jaar om naast een ticket voor de voorstelling ook een coronatoegangsbewijs te tonen, geprint of digitaal via de Corona Check app. Dit houdt in dat je kan aantonen dat je gevaccineerd, getest of hersteld bent van Corona door middel van een QR-code in combinatie met je legitimatiebewijs. Print de QR-code of download de app op je mobiele telefoon via de website www.coronacheck.nl.

Bar open
Onze bar is geopend. Met jouw coronatoegangsbewijs krijg je toegang tot ons theater en dus ook tot onze foyer. Je hoeft jouw QR-code niet nog een keer te laten zien.

Kosteloos annuleren één werkdag voor aanvang
Heb je een ticket voor een voorstelling en wil je vanwege de nieuwe voorwaarden je bezoek aan ons theater annuleren? Tot één werkdag voor aanvang van de voorstelling kan je kosteloos je ticket inruilen voor een voucher. Mail naar kassa@theaterkikker.nl of bel naar via 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

Garderobe en toiletten weer open
Je mag je jas weer achterlaten in onze garderobe. Ook zijn al onze toiletten vrij toegankelijk.

Plaats in de zaal
Je krijgt geen plaats toegewezen in onze theaterzalen. Je mag zelf een plaats uitkiezen.

Rolstoelplaats en ringleiding
Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats of ringleiding, maar heb je deze nog niet gereserveerd? Doe dit dan zo snel mogelijk, zodat we je deze met zekerheid kunnen aanbieden. Mail naar kassa@theaterkikker.nl of bel naar 030-2347100.

We wensen je een fijne voorstelling!


terug naar boven Λ