terug <

tickets & contact


richtlijnen


We vinden het fijn dat we jou mogen verwelkomen. Om jouw bezoek zo leuk en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen genomen. Want We ​​​​​​​❤️ Theater, maar We ❤️​​​​​​​ jou natuurlijk ook. Wat staat er in ons protocol?

Tickets alleen in voorverkoop
Tickets kunnen alleen online of telefonisch (via 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur) gekocht worden. Onze avondkassa is voorlopig gesloten en het is dus niet mogelijk om vlak voor aanvang van de voorstelling een ticket aan de kassa te kopen. Neem je ticket altijd digitaal of geprint mee. Een dag voor de voorstelling ontvang je een servicemail met de belangrijkste informatie.

Kosteloos annuleren één werkdag voor aanvang
Voel je je niet lekker of ben je in contact geweest met mensen die ziek zijn? Tot één werkdag voor aanvang van de voorstelling kan je kosteloos je ticket inruilen voor een voucher. Mail naar kassa@theaterkikker.nl of bel naar via 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

Zaal 20 minuten voor aanvang geopend
We openen de deuren van onze zaal 20 minuten voor de voorstelling begint. Bij aankomst word je door ons verwelkomt en de weg gewezen. Hier scannen we ook je ticket, die je digitaal of geprint mee hebt genomen. Ook zal je gevraagd worden of je gezond bent en mogen wij je eventueel verzoeken de voorstelling niet te bezoeken.

Hygiënemaatregelen
We nemen extra hygiënemaatregelen in het gebouw. Ook is er in het hele gebouw desinfectiemiddel aanwezig.

Mondkapjes
Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen in ons gebouw een mondkapje te dragen. Tijdens de voorstelling kan je jouw mondkapje af zetten. Voor mensen die kunnen aantonen dat ze vanwege medische redenen geen mondkapje hoeven te dragen, maken we een uitzondering.

Geen garderobe, toiletten beperkt open
Je mag je jas mee de zaal in nemen. Onze garderobe is niet in gebruik. Ben je thuis al naar het toilet geweest? Dan heb je je goed voorbereid! Toch hoge nood? Onze toiletten zijn beperkt geopend.

Plaats in de zaal
Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen. Je kan naast je gezelschap zitten, mits je uit hetzelfde huishouden komt. Zo benutten we de maximale capaciteit van onze theaterzaal. We zorgen ervoor dat er voldoende afstand tussen jou/jullie en de andere bezoekers is.

Rolstoelplaats en ringleiding
Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats of ringleiding, maar heb je deze nog niet gereserveerd? Doe dit dan zo snel mogelijk, zodat we je deze met zekerheid kunnen aanbieden. Mail naar kassa@theaterkikker.nl of bel naar 030-2347100.

Na afloop, bar open
Blijf na het applaus nog even zitten. Wij geven je instructies om de zaal te verlaten. Onze bar is 30 minuten voorafgaand aan en na de voorstelling tot 22:00 uur geopend. Je kunt ter plekke reserveren. We verwelkomen in ons café een beperkt aantal bezoekers.

We wensen je een fijne voorstelling!


terug naar boven Λ