terug <

tickets & contact


richtlijnen


Coronatoegangsbewijs
Bij binnenkomst vragen we al onze bezoekers vanaf 13 jaar om naast een ticket voor de voorstelling ook een coronatoegangsbewijs te tonen, geprint of digitaal via de Corona Check app. Dit houdt in dat je kan aantonen dat je gevaccineerd, getest of hersteld bent van Corona door middel van een QR-code in combinatie met je legitimatiebewijs. Print de QR-code of download de app op je mobiele telefoon via de website www.coronacheck.nl.

1,5 meter afstand en mondkapje
Naast het coronatoegangsbewijs moet je vanaf 28 november in ons theater ook 1,5 meter afstand houden en is het verplicht bij het verplaatsen een mondkapje te dragen. Als je in de zaal zit mag het mondkapje af. Daarnaast werken we met een aangepaste zaalcapaciteit van 1/3.

Bar open
Onze bar is geopend. Vanaf 28 november sluit deze om 17:00 uur. Met jouw coronatoegangsbewijs krijg je toegang tot ons theater en dus ook tot onze foyer. Je hoeft jouw QR-code niet nog een keer te laten zien.

Kosteloos annuleren één werkdag voor aanvang
Heb je een ticket voor een voorstelling en wil je vanwege de nieuwe voorwaarden je bezoek aan ons theater annuleren? Tot één werkdag voor aanvang van de voorstelling kan je kosteloos je ticket inruilen voor een voucher. Mail naar kassa@theaterkikker.nl of bel naar via 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

Rolstoelplaats en ringleiding
Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats of ringleiding, maar heb je deze nog niet gereserveerd? Doe dit dan zo snel mogelijk, zodat we je deze met zekerheid kunnen aanbieden. Mail naar kassa@theaterkikker.nl of bel naar 030-2347100.

We wensen je een fijne voorstelling!


terug naar boven Λ