terug <

kortingen en passen


studenten


speciaal voor studenten!

  • € 3,- à € 4,- korting op vrijwel alle voorstellingen
  • Happy Tuesday = iedere dinsdag € 11,-
  • voor de theaterveelvraten: € 45,- korting op een KikkerPassePartout

Ook dit seizoen: Happy Tuesday voor studenten! Elke dinsdag betaal je als student slechts € 11,- (of minder) voor je toegangskaartje. Daarmee wordt theaterbezoek ook met een kleine beurs betaalbaar. Koop je kaartje aan de kassa of via deze site en vergeet niet je collegekaart mee te nemen.
Bekijk hier alle Happy Tuesday voorstellingen.


KikkerPassePartout Student

Speciaal voor studenten is er het KikkerPassePartout Student. Je betaalt het kortingstarief van € 165,- en bezoekt een jaar lang (vanaf het moment van aanschaf) alle voorstellingen helemaal voor niets!
Het PassePartout is strikt persoonlijk en naast de pas kan bij kaartcontrole ook om legitimatie gevraagd worden. Het KikkerPassePartout is te bestellen met onderstaand bestelformulier en is ook verkrijgbaar aan de kassa van Theater Kikker op vertoon van een inschrijvingsbewijs van de opleiding en geldige legitimatie.

bestel een KikkerPassePartout Student

Download hier het formulier, vul het in en stuur het ons per e-mail of post.

download het bestelformulier  (PDF)
download het bestelformulier  (Word)

  1. vul het formulier in
  2. maak € 165,- over naar Theater Kikker, op NL74 RABO 0134 4883 50 (met vermelding van naam pashouder en ‘aanvraag KKP Student’)
  3. zodra we het geld hebben ontvangen wordt de pas gemaakt. Je krijgt bericht als de pas klaar is en kunt deze op vertoon van een inschrijvingsbewijs van je opleiding en geldige legitimatie afhalen aan de kassa.

terug naar boven Λ