terug <

kortingen en passen


studenten


speciaal voor studenten!

  • laag studententarief van € 12,- voor iedere voorstelling
  • voor de theaterveelvraten: € 45,- korting op een KikkerPassePartout

In voorgaande seizoenen betaalden studenten een klein prijsje voor een voorstelling op Happy Tuesday. Vanaf september 2020 genieten studenten iedere dag van een voordelig studententarief. Bezoek voor € 12,- een voorstelling, tenzij het standaardtarief lager is. Studententickets zijn online verkrijgbaar. Vergeet niet je collegekaart mee te nemen.

KikkerPassePartout Student

Speciaal voor studenten die heel veel theatervoorstellingen willen zien is er het KikkerPassePartout Student. Je betaalt het kortingstarief van € 175,- en bezoekt een jaar lang (vanaf het moment van aanschaf) alle voorstellingen helemaal voor niets!
Het PassePartout is strikt persoonlijk en naast de pas kan bij kaartcontrole ook om legitimatie gevraagd worden. Het KikkerPassePartout is te bestellen met onderstaand bestelformulier en is ook verkrijgbaar aan de kassa van Theater Kikker op vertoon van een inschrijvingsbewijs van de opleiding en geldige legitimatie.

bestel een KikkerPassePartout Student

  1. Bestel je pas online:
    KikkerPassePartout Student
  2. Jouw persoonlijke pas wordt gemaakt en kosteloos thuisgestuurd.
  3. Alvast een voorstelling bezoeken en de pas nog niet ontvangen? Gebruik tot die tijd het ticket dat je in de mail ontvangen hebt.

De KikkerPassePartout is strikt persoonlijk en bij kaartcontrole kan naast de pas ook om legitimatie gevraagd worden. De pas is vanaf het moment van aanschaf een jaar geldig.


terug naar boven Λ