terug <

kortingen en passen


studenten


speciaal voor studenten!

  • € 3,- à € 4,- korting op vrijwel alle voorstellingen
  • Happy Tuesday = iedere dinsdag € 11,-
  • voor de theaterveelvraten: € 45,- korting op een KikkerPassePartout

Ook dit seizoen: Happy Tuesday voor studenten! Elke dinsdag betaal je als student slechts € 11,- (of minder) voor je toegangskaartje. Daarmee wordt theaterbezoek ook met een kleine beurs betaalbaar. Koop je kaartje aan de kassa of via deze site en vergeet niet je collegekaart mee te nemen.
Bekijk hier alle Happy Tuesday voorstellingen.

KikkerPassePartout Student

Speciaal voor studenten is er het KikkerPassePartout Student. Je betaalt het kortingstarief van € 175,- en bezoekt een jaar lang (vanaf het moment van aanschaf) alle voorstellingen helemaal voor niets!
Het PassePartout is strikt persoonlijk en naast de pas kan bij kaartcontrole ook om legitimatie gevraagd worden. Het KikkerPassePartout is te bestellen met onderstaand bestelformulier en is ook verkrijgbaar aan de kassa van Theater Kikker op vertoon van een inschrijvingsbewijs van de opleiding en geldige legitimatie.

bestel een KikkerPassePartout Student

  1. Bestel je pas online:
    KikkerPassePartout Student
  2. Jouw persoonlijke pas wordt gemaakt en kosteloos thuisgestuurd.
  3. Alvast een voorstelling bezoeken en de pas nog niet ontvangen? Gebruik tot die tijd het ticket dat je in de mail ontvangen hebt.

De KikkerPassePartout is strikt persoonlijk en bij kaartcontrole kan naast de pas ook om legitimatie gevraagd worden. De pas is vanaf het moment van aanschaf een jaar geldig.


terug naar boven Λ