terug <

kortingen en passen


passe-partout & kortingspas


KikkerKortingsPas
Met 2 of 3 euro korting naar Theater Kikker? Schaf voor €10,- de KikkerKortingsPas aan en bezoek een jaar lang voorstellingen tegen de kortingsprijs zoals vermeld op onze website.
N.B. De KikkerKortingsPas geeft korting op de reguliere toegangsprijs en is niet te gebruiken in combinatie met een andere korting, zoals de korting voor studenten, jongeren t/m 18 jaar en houders van een U-pas.

KikkerPassePartout
Heel veel theater voor weinig? Koop een KikkerPassePartout! Betaal één bedrag en bezoek een jaar lang (vanaf het moment van aanschaf) alle voorstellingen.
Een KikkerPassePartout kost € 220,- en voor studenten € 175,-.
Lees hier meer over het KikkerPassePartout student.

bestel een KikkerKortingsPas of KikkerPassePartout

  1. Bestel je pas online:
    KikkerKortingsPas
    KikkerPassePartout
    KikkerPassePartout Student
  2. Jouw persoonlijke pas wordt gemaakt en kosteloos thuisgestuurd.
  3. Alvast een voorstelling bezoeken en de pas nog niet ontvangen? Gebruik tot die tijd het ticket dat je in de mail ontvangen hebt.

De KikkerKortingsPas en het KikkerPassePartout zijn strikt persoonlijk en bij kaartcontrole kan naast de pas ook om legitimatie gevraagd worden. De pas is vanaf het moment van aanschaf een jaar geldig.

HKUTHTRPS & UUTHTRPS
Naast het KikkerPassePartout Student is er voor studenten van de HKU (faculteit Theater) de HKU Theaterpas en voor de studenten van de Universiteit Utrecht (faculteit Media- en Cultuurwetenschappen) de UU Theaterpas. Met deze pas kunnen zij een seizoen lang nagenoeg onbeperkt naar voorstellingen in Theater Kikker, Het Huis Utrecht en Stadsschouwburg Utrecht. De betreffende studenten zijn door hun opleidingen geïnformeerd over de wijze van aanschaf.


terug naar boven Λ