terug <

kortingen en passen


passe-partout & kortingspas


KikkerKortingsPas
Met 2 of 3 euro korting naar Theater Kikker? Schaf voor €10,- de KikkerKortingsPas aan en bezoek een jaar lang voorstellingen tegen de kortingsprijs zoals vermeld op onze website.
N.B. De KikkerKortingsPas geeft korting op de reguliere toegangsprijs en is niet te gebruiken in combinatie met een andere korting, zoals de korting voor studenten, jongeren t/m 18 jaar en houders van een U-pas.

KikkerPassePartout
Heel veel theater voor weinig? Koop een KikkerPassePartout! Betaal één bedrag en bezoek een jaar lang (vanaf het moment van aanschaf) alle voorstellingen.
Een KikkerPassePartout kost € 210,- en voor studenten € 165,-. Lees hier meer over het KikkerPassePartout student.

bestel een KikkerPassePartout of KikkerKortingsPas
De KikkerKortingsPas en het KikkerPassePartout zijn – bij voorkeur – te bestellen met onderstaand bestelformulier en zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van Theater Kikker op vertoon van een geldige legitimatie.

De KikkerKortingsPas en het KikkerPassePartout zijn strikt persoonlijk en bij kaartcontrole kan naast de pas ook om legitimatie gevraagd worden. De pas is vanaf het moment van aanschaf een jaar geldig.

Hoe kun je online bestellen?

Download het formulier, vul het in en stuur het per e-mail of post naar ons toe.

download het bestelformulier (PDF)
download het bestelformulier (Word)

  1. vul het formulier in
  2. maak het bedrag over naar Theater Kikker, op NL74 RABO 0134 4883 50 (met vermelding van naam pashouder en ‘aanvraag KikkerPassePartout of KikkerKortingsPas’)
  3. zodra we het geld hebben ontvangen wordt de pas gemaakt en kosteloos thuisgestuurd

HKUTHTRPS
Naast het KikkerPassePartout Student is er voor studenten van de HKU (faculteit Theater) de HKU Theaterpas.  Met deze pas kan je voor € 165,- een jaar lang onbeperkt naar voorstellingen in Theater Kikker en de Stadsschouwburg Utrecht. Deze studenten kunnen hun HKU Theaterpas aanschaffen via de Stadsschouwburg Utrecht.


terug naar boven Λ