terug <

kortingen en passen


kortingen


met korting naar Theater Kikker
De meeste voorstellingen in Theater Kikker kunnen door

studenten,
jongeren t/m 18 jaar en
houders van een U-pas of
houders van een KikkerKortingsPas

met een korting van 2 à 3 euro worden bezocht. Dit geldt zowel bij de voorverkoop als bij tickets die op de dag zelf aan de kassa worden gekocht.
Bij voorstellingen van € 8,- en goedkoper wordt geen kortingsprijs aangeboden. De kortingsprijs staat vermeld bij de voorstelling, op deze site en in de folder.
Zowel bij de kassa als bij de kaartcontrole moet de pas (collegekaart/legitimatie/U-pas of KikkerKortingsPas + legitimatie) kunnen worden getoond.

voorverkoop en deurprijs
In de voorverkoop betaal je voor een ticket, zowel online als aan de kassa, de reguliere toegangsprijs. Vanaf een uur voor aanvang betaal je aan de kassa per ticket € 2,- meer.
Het reserveren van tickets is niet mogelijk, tenzij dit specifiek aangegeven staat.

kinderen t/m 12 jaar
Kinderen t/m 12 jaar krijgen korting op bijna alle jeugdvoorstellingen.

groepskorting
Groepen vanaf 10 personen krijgen een korting van € 3,- tot € 4,- op de reguliere ticketprijs, bij jeugdvoorstellingen geldt de groepskorting al bij 6 of meer personen en betalen jong en oud tussen de € 7,- en € 10,50 voor een e-ticket. De hoogte van de korting is afhankelijk van de reguliere prijs van het ticket (zonder de groepskorting is een e-ticket bij een jeugdvoorstelling voor volwassenen € 10 of € 12,50 en voor kinderen € 7,50 / € 10,50 of € 12,50).

groepsreserveringen namens een school
Voor groepsreserveringen namens een school graag vooraf telefonisch contact opnemen met de kassa via 030-2347100. Na overleg met de groep of maker wordt bepaald hoeveel leerlingen tegelijkertijd naar de voorstelling kunnen of dat er wellicht een speciale schoolvoorstelling wordt georganiseerd.
Er geldt sowieso een maximum aan scholieren die in georganiseerd verband een voorstelling kunnen bezoeken (mu.v. schoolvoorstelling), zodat ook de reguliere bezoeker kan genieten van de voorstelling en niet het gevoel heeft bij een schoolvoorstelling aan te schuiven.
Voor de grote zaal is dit 50; voor de kleine zaal geldt een maximum van 25.

studenten
Kijk bij Happy Tuesday voor meer kortingsacties voor studenten.


terug naar boven Λ