terug <

kortingen en passen


groepsbezoek


groepskorting
Groepen van 10 of meer personen krijgen een korting van € 3,- tot € 5,- op de reguliere ticketprijs, mits de tickets in één keer worden aangeschaft. Groepen van maximaal 30 personen kunnen online tickets met groepskorting kopen, via het ticketmenu van de desbetreffende voorstelling. Groepen die groter zijn kunnen contact opnemen met Paul Alders: per mail via kassa@theaterkikker.nl of bel van di t/m vr tussen 13u00 en 17u00 naar tel 030-2347100.

extra’s voor groepen
Een uitje organiseren met je studievereniging of je verjaardag op een originele manier vieren? Bezoek je de voorstelling in het kader van je opleiding? Bij sommige voorstellingen is het mogelijk om iets extra’s voor je te regelen, zoals een meet&greet met een acteur, een nagesprek over de voorstelling of een bespreking van de voorstelling met een van de makers in jouw klas.
Geïnteresseerd? Neem dan ruim van tevoren contact op met Lieke van Gurp: lieke.vangurp@theaterkikker.nl of tel. 030-2347102.

groepskorting – jeugd
Bij jeugdvoorstellingen geldt de groepskorting al bij 6 of meer personen en betalen jong én oud tussen de € 7,- en € 10,- voor een e-ticket, afhankelijk van de reguliere toegangsprijs.

groepsreserveringen namens een school
Groepen die namens een school de voorstelling willen bezoeken vragen we om vooraf telefonisch contact op te nemen met de kassa via 030-2347100 of kassa@theaterkikker.nl. In overleg met de groep of maker is vastgesteld hoeveel leerlingen maximaal, tegelijkertijd naar de voorstelling kunnen en of er wellicht een speciale schoolvoorstelling kan worden georganiseerd.
Scholen kunnen betalen met de Cultuurkaart of een factuur ontvangen en vooraf het geld overmaken.


terug naar boven Λ