Theatergroep De Horde

Winterkost: Tent 6+

Jeugd
Tent 6+

Ga jij met Kaya op reis? Tent is een avontuurlijk reisverslag over je thuis voelen en oude zekerheden loslaten, waarin (poppen)spel, maquettes, muziek en camera’s samenkomen.

Kaya leeft al haar hele leven in een tent, maar op reis ging ze nooit. Als op een dag haar tent begint te krimpen, is ze genoodzaakt een lange tocht af te leggen naar de oudste en enige tentenmaker die haar kan helpen. Onderweg ontmoet ze wonderlijke mensen, die er stuk voor stuk hun eigen woongewoontes op nahouden. Terwijl ze alles op alles zet om haar kleine katoenen huis te redden, wordt haar idee van thuis steeds groter. 

Credits

Tekst & concept - Eva Gouda  Regie - Ramses Graus Spel - Lisa Groothof, Maurits van den Berg, Fieke Westland (ArtEZ) Dramaturgie - De Nieuwe Oost Lichtontwerp - Bogi Bakker Techniek - Bram van der Snel

zo 05 januari
14:30u
Grote Zaal
Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
zo 05 januari
14:30u
Jeugd
Van € 5,50 tot € 13,50

Over Theatergroep De Horde

Met Theater Het Badhuis in Nijmegen als stevige thuisbasis richt De Horde zich op regio Oost en van daaruit het hele land. We willen het aanbod van jeugdpodiumkunsten in het oosten van Nederland weer op peil brengen. Dat doen we met artistiek onderscheidende professionele voorstellingen, veel ruimte voor jonge makers om hun talenten te vinden én door nauwe samenwerking met andere makers, organisaties en podia in het oosten.

Meer over Theatergroep De Horde