De Grote Haay

Winterkost: 't Zalige SNEEUWBAL concert 4+

Jeugd
't Zalige SNEEUWBAL concert 4+

Een muzikale ode aan de gezelligste tijd van het jaar.

Zing en dans mee tijdens dit zalige Sneeuwbal concert! Een muzikale ode aan de gezelligste tijd van het jaar voor de allerkleinsten. Een bomvol winterconcertje met de mooiste sneeuwgedichten en winterse twinkelversjes.
 

Tekst & spel - Mark Haayema Zang - Abke Bruins Muziek - Melanie van Overbeeke (altviool), Anne van Eck (viool) Decor - Cynthia Borst

za 07 januari
14:30u
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
za 07 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Over Mark Haayema

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay ook schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug? – Meneertje Meer – De vriendelijke Draak en 1234 Poppetje van Papier. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Met Tg Winterberg wonnen ze tweemaal de Zilveren Krekel. In 2019 kreeg zijn prentenboek Johannes de Parkiet een Vlag & Wimpel van de griffeljury en werd het tevens de kerntitel van de Kinderboekenweek. Voor Kinderen voor Kinderen schreef hij meerdere liedjes waaronder: Worden wat je wil en Sorry. Zijn prentenboek Muk staat tijdens de Nationale Voorleesdagen in de prentenboeken top 10. Mark speelde in de TV-series Sesamstraat, Koekeloere en De Sprookjesboom. Momenteel is hij te zien in de Boterhamshow.

Meer over Mark Haayema