De Toren van Geluid

Lente-Uitjes: Superjuffie! 5+

Jeugd
Superjuffie! 5+
De Toren van Geluid

Lente-Uitjes: Superjuffie! 5+

Jeugd
Superjuffie! 5+
De Toren van Geluid

Lente-Uitjes: Superjuffie! 5+

Jeugd
Superjuffie! 5+

De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De Toren van Geluid brengt nu een nieuw avontuur van Superjuffie naar het theater.

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
Ze is Superjuffie!

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt Superjuffies hulp op tijd?
 

 

spel - Rose-Anne van Elswijk, Laura Burgmans of Jennifer van Brenk, Norman van Huut of Mark Willekens regie - benno hoogveld muziek - jan & keez groenteman poppen - mieke van der hulst - decorontwerp - kathelijne monnens Gebaseerd op - de Superjuffie boeken van Janneke Schotveld en illustrator Annet Schaap Met dank aan - Van Holkema & Warendorf/Uitgeverij Uniekboek | Het Spectrum B.V.