Gemeente Utrecht / Aluin / Sharing Arts Society / Theater Kikker

Stadhuistoneel presenteert: De slag om het Vrouwenkiesrecht

Specials & festivals, Theater
wij en de wereld
gratis toegang
raadzaal Stadhuis
Stadhuistoneel presenteert: De slag om het Vrouwenkiesrecht

Het Stadhuistoneel buigt zich precies 110 jaar na de opzienbarende troonrede van ‘Dolle’ Koningin Wilhelmina over de enerverende ‘Slag om het Vrouwenkiesrecht’ en laat pleitbezorgers en tegenstanders hun emotionele betogen op elkaar afvuren.

In de Raadzaal van het Stadhuis, te midden van een roerig publiek van Utrechtse burgers, voor u gebracht door de cast van Utrechtse Gemeenteraadsleden en Collegeleden: Hester Assen, Fred Dekkers, Johan Dorst, Rachel Heijne, Eva Oosters, Annemarijn Oudejans, Ralph Peters, Margreet Ramaker, Lisanne Snippe, Nadia Stylianou, Dennis de Vries en Pepijn Zwanenberg.

aanvang voorstellingen: 13.30, 15.00 en 16.30
Kaarten zijn een half uur voor iedere voorstelling gratis af te halen op het bordes bij de ingang van het stadhuis aan de Stadhuisbrug. Vanwege de capaciteit van de raadzaal zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vol is vol. Je kunt niet reserveren.  

Tekst en regie - Paul Feld en Erik Snel Techniek - Jaap van der Woude Een productie van - Gemeente Utrecht, Sharing Arts Society, Theatergroep Aluin en Theater Kikker