Milla Koistinen, Paul Valikoski & Ladislav Zajac

SPRING: Pas de deux #1 - Constructing Love

Language no problem, Performance
Ladislav Zajac
Pas de deux #1 - Constructing Love

Deze voorstelling is Engelstalig.

Milla Koistinen, Paul Valikoski en Ladislav Zajac bundelen hun achtergronden in choreografie, muziek en beeldende kunst in de voorstelling Pas de deux #1 - Constructing Love

Twee mensen worden door een passage geleid van ontmoeting, splitsing, verbinding en uiteindelijk vertrek. Simpele objecten en geluid nodigen het tweetal uit tot interactie, wat een unieke choreografie genereert en ruimte biedt voor individuele reflectie en gedeelde momenten. Centraal staat een vraag van de filosoof Alain Badiou: “What kind of world does one see when one experiences it from the point of view of two and not one?” De voorstelling biedt het publiek een unieke kans om de complexe thema's identiteit, liefde en machtsdynamiek te verkennen in een dynamische en betrokken micro-voorstelling.

De voorstelling wordt met z’n tweeën beleefd tijdens een tijdslot van 12 minuten. Het is een voorstelling die alleen kan plaatsvinden als twee (niet meer dan dat) toeschouwers op precies hetzelfde moment op dezelfde locatie samenkomen. Bovendien vindt deze alleen plaats als ze volledig opgaan in de wereld die de kunstenaars voor hen hebben gebouwd.

Pas de deux #1 - Constructing Love is het eerste deel van een serie van Solistenensemble Kaleidoskop, een Berlijnse groep musici en performers.

Concept, Choreography, Music and Light design - Milla Koistinen, Paul Valikoski, Ladislav Zajac

 

Let op! Je kunt ieder kwartier een tijdslot van twaalf minuten reserveren voor maximaal 2 personen. Op vrijdag 19 mei kan dit tussen 18:00 en 23:45, op zaterdag 20 mei tussen 16:00 en 23:45 en op zondag 21 mei tussen 16:00 en 22:45. Druk op de ticketknop om te zien welke tijdslots nog beschikbaar zijn.