Transmedial Storytelling - Een transmediale wereld vol verhalen

Kikker X HKU: Pakken uit

Specials & festivals
gratis
Janskerkhof
Pakken uit

Deze zomer geven de HKU en Theater Kikker Utrechts jong talent een podium in de stad. In transparante KikkerKontainers van 9 t/m 23 juni op het Janskerkhof. Kom kennismaken met het talent van de toekomst en laat je verwonderen en overdonderen. Het programma is gratis toegankelijk voor iedereen.

Een Innovatieve Vertelling rond een Container: Een Project door HKU Studenten

In een unieke container hebben studenten van Interactive Performance Design, Writing for Performance, exchange studenten en een getalenteerde Theatre Design student van de HKU iets bijzonders gecreëerd. Geïnspireerd door Samuel Beckett's "Endgame" hebben zij vijf unieke verhalen tot leven gebracht.

Deze creaties beginnen bij de container en spreiden zich uit in verrassende richtingen. Het project biedt een transmediale ervaring waarin verschillende media samenkomen. Bezoekers kunnen rekenen op een boeiende mix van interactieve installaties, meeslepende audiofragmenten en visuele meesterwerken.

De verhalen worden afwisselend in het Engels en Nederlands verteld.

Twee van deze verhalen leiden bezoekers zelfs door het HKU-gebouw (Janskerkhof 4a). Hier worden verborgen verhalen onthuld en onverwachte ontmoetingen mogelijk gemaakt. Elk verhaal biedt een stukje van een groter geheel, een mozaïek van creativiteit en innovatie dat je nieuwsgierigheid prikkelt.

Deze tentoonstelling nodigt iedereen uit om de container van verschillende kanten te bekijken en zich te laten meevoeren door de creativiteit en het talent van de studenten. Het is een unieke kans om te zien hoe "Endgame" tot leven komt in een geheel nieuwe dimensie.

Mis deze bijzondere ervaring niet! Kom en ontdek zelf de grensverleggende verhalen die wachten om ontdekt te worden.