Ayşegül Karaca / Rast

meet & feel inleiding - Oogentroost

Theater
vrouwenpower
meet & feel inleiding - Oogentroost

Om je bezoek aan ons theater veilig te laten verlopen, hanteren we een aantal richtlijnen.

Bekijk onze richtlijnen

Ayşegül Karaca is twintig procent van de wereld geschonken, zo slecht zijn haar ogen. Maar waar haar ogen twintig procent opvangen, vangt haar hart de volle honderd, of nóg meer?

Karaca, een jonge Nederlands-Turkse theatermaker, groeide op in een gezin met huiselijk geweld. In Oogentroost vertelt en zingt ze met een flinke dosis humor over dit lang verborgen familiegeheim. Met de nodige zelfspot en keihard positivisme laat zij zien dat ze niet blijft hangen in pijn en verdriet maar haar blik op de horizon richt en iedereen in haar hart sluit.
 

Voor Oogentroost breekt Karaca met de beklemmende traditie om de vuile was binnenkamers te houden. Samen met Sophie Kassies en Saman Amini verwerkt ze haar ‘vuile was’ en veerkracht tot een niet te missen one-woman show.
 

Extra op woensdag 16 februari om 20:15 uur: meet & feel inleiding voor publiek met een visuele beperking


Ayşegül Karaca nodigt mensen met een visuele beperking en hun begeleiders uit om voorafgaand aan de voorstelling samen met haar het decor te ontdekken en de muzikanten te ontmoeten. Wil je bij deze meet & feel aanwezig zijn?

Reserveer je plek door tegelijk met het kopen van je ticket voor de voorstelling een 0 euro ticket voor deze inleiding te bestellen. Je kunt ook bellen naar 030-2347100 (bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13u00-17u00).

Regie - Anouk Beugels Script - Sophie Kassies Spel en concept - Ayşegül Karaca Compositie - Jeroen Sleyfer Liedteksten - Saman Amini, Jeremy Baker, Leovegildo Vieira Muzikanten - Emine Bostanci, Roel Goedhart, Alper Keleç Sound Design - Charlotte Dommershausen Decor - Thomas Boudewijn Lichtontwerp - Ingeborg Slaats Productieassistent - Eline Stroo