TG.AAA / BonteHond

Herfststukjes: De keos van Kees 6+

Jeugd
De keos van Kees 6+

Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kan ontploffen? En als je dan ontploft wil je dan verdwijnen? En als je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn?

Kees kent dit gevoel in ieder geval wel. Zij voelt nooit een beetje, maar altijd alles heel erg veel. Dan lijkt het alsof ze oorwarmers op heeft. Dan begint haar kop te roken en alles te draaien. Ze ontploft. En niet alleen zij, ook haar moeder heeft dat af en toe. Als Kees ontploft dan is ze er gewoon even niet. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed.

Maar ja, hoe kom je na zo’n ontploffing weer tevoorschijn? En hoe gaan jij en de mensen om je heen met zo’n ontploffing om? De keos van Kees is een voorstelling voor iedereen die wel eens ontploft. Want zoveel voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos, “keos”.  Maar zoveel voelen is ook buitengewoon bijzonder. De voorstelling laat zien wat er gebeurt als je emoties in perspectief plaatst en laat zien dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. Tijd en ruimte lossen het vaak vanzelf op.

Concept - Anne Fé de Boer, Anna Keuning, Anna Nijenhuis Regie - Anne Fé de Boer Spel - Anna Nijenhuis, Anna Keuning  Decor & kostuums - Anne Fé de Boer, Anna Keuning, Anna Nijenhuis Componist - Tristan Esajas a.k.a. Mystic Dramaturgie - Judith Faas Met dank aan - Theatergezelschap BonteHond

za 29 oktober
15:00u
Jeugd
Van € 4,50 tot € 9,00
Tickets
za 29 oktober
15:00u
Jeugd
Van € 4,50 tot € 9,00
zo 30 oktober
11:00u
Jeugd
Van € 4,50 tot € 9,00
Tickets
zo 30 oktober
11:00u
Jeugd
Van € 4,50 tot € 9,00
zo 30 oktober
15:00u
Jeugd
Van € 4,50 tot € 9,00
Tickets
zo 30 oktober
15:00u
Jeugd
Van € 4,50 tot € 9,00

Over BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. De voorstellingen nemen altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Sinds onze ‘geboorte’ in 2005 is BonteHond flink gegroeid. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. Eerder zag je in Theater Kikker o.a. Wie deed het? en Superslow.

Meer over BonteHond

Over TG.AAA

TG.AAA is een theatercollectief bestaande uit: Anne-Fé de Boer, Anna Keuning & Anna Nijenhuis. Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen, waarbij geen onderwerp wordt geschuwd. Oprecht en eerlijk, verhouden ze zich tot zichzelf, de wereld en de ander. Ze weten hun verschillende krachten te bundelen, waardoor hun voorstellingen zowel humoristisch, talig, fysiek & fantasierijk worden. Vol energie brengen ze hun voorstellingen naar theater en festivals. Waarmee ze hopen je te doen lachen en troosten.

Meer over TG.AAA

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop