De Dansers

Kikker Experimenteert: Hush: under construction

Dans
Bart Grietens
Hush: under construction

Dit is een besloten voorstelling voor HKU WAP-leden. Tickets kunnen gereserveerd worden via We Are Public.

In onderzoeksvoorstelling Hush: under construction zoeken De Dansers troost in lijfelijkheid en muzikaliteit. Een hand op je schouder; een tweede stem die zingt ‘ga maar, ik volg je’; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing.

De band van dansers en muzikanten uit de succesvoorstelling Shake Shake Shake (2019) vindt elkaar opnieuw, in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. Hush: under construction wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers heerst. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, heb je soms wat steun nodig. 

Na afloop gaan De Dansers graag met het publiek in gesprek.

Concept - Guy Corneille, Josephine van Rheenen Choreografie - Josephine van Rheenen i.s.m. spelers Livemuziek en dans - Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt
 

Te zien in onze foyer

Terug knop Vooruit knop