Theater Gnaffel

Lente Uitjes: Het stoere prinsesje 5+

Jeugd
Lelie Design
Het stoere prinsesje 5+

Een eigentijds sprookje voor iedereen die wil weten hoe je kunt worden wie je eigenlijk bent. Hoe voel je wat het juiste pad is voor jou? En wat kan je doen als de mensen om je heen een heel ander pad voor jou willen dan jij zelf in gedachten hebt?

In Het Stoere Prinsesje nemen poëtische beelden en poppen je mee in het verhaal van prinses Daantje, een prinses zonder prinsessenjurk, die ervoor kiest om geen koningin te worden maar te doen waarvan ze zelf echt houdt. Ze gaat op zoek naar haar eigen pad buiten de poorten van het paleis. Een zoektocht langs modderige plassen, wijze uilen en zingende dieren.

In een land, niet lang geleden, waar wel duizend bloemen staan, was er eens een mooi prinsesje, stoer en lief, ze heette Daan.
Daan ravotte en ze speelde, al haar kleur verdreef het grijs. Moe, en lekker vol met vlekken kwam ze aan in het paleis.
“Och, och, och,” zo sprak haar moeder, “jij bent echt een wildebras. Wou je niet, mijn lieve dochter, dat je soms een jongen was?”
“Nee hoor, mam, ik zit te denken, wat ik later worden zal. Advocaat, misschien professor, of een hulpje in de stal?”

Regie en script - Shanna Chatterjee Poppen en coaching poppenspel - Elout Hol Compositie - Rik Eckhardt Decor - Annelies Michelle Shakison 

za 24 februari
14:30u
Grote Zaal
Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
za 24 februari
14:30u
Jeugd
Van € 5,00 tot € 12,50
zo 25 februari
14:30u
Grote Zaal
Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
zo 25 februari
14:30u
Jeugd
Van € 5,00 tot € 12,50

Over Theater Gnaffel

Theater Gnaffel maakt voorstellingen voor kinderen van vier tot en met veertien jaar en hun familie. In theaters, op scholen, op festivals en in concertzalen. De voorstellingen zijn geïnspireerd en gebaseerd op de belevingswereld van kinderen. Gnaffel vertelt verhalen die er toe doen. Authentiek in de wijze van presenteren met de tot de verbeelding sprekende poppen die als gelijkwaardige personages hun rollen spelen.

Meer over Theater Gnaffel