Studio Figur

Herfststukjes: Het mooiste blauw 6+

Jeugd
Lester Kamstra, Iris van der Aar
Het mooiste blauw 6+

In Het mooiste blauw wordt je meegevoerd in een fantasievolle wereld vol zwevende lichtjes, kleurrijke dieren en pratende bomen. Een avontuur over de moed vinden om anders te zijn en dat met trots uit te dragen. Over het belang van openheid, empathie en (durven) staan voor waar je in gelooft.

Nog een nacht slapen en dan zal in een koninginnenrijk hier ver vandaan, de nieuwe koningin gekroond worden. Faizah kan niet wachten, want haar grote zus Asiya zal daarmee de hijab-kroon gaan dragen. Maar in het holst van de nacht hoort ze om haar heen vreemde fluisteringen van mensen die de kroon willen afpakken. Faizah weet wat ze moet doen. Zij zal haar zus beschermen van haters en pestkoppen. Om Asiya te laten worden waar ze voor bestemd is.

regie - Noufri Bachdim scenario - Noufri bachdim & Zeinab el Bouni liedjes – Roufaida compositie - Setareh Nafisi poppen & figuren - Pluck Venema vormgeving & kostuum - Nadia el Barnoussi spel - Kyra Bououargane en Pluck Venema

za 29 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
za 29 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
zo 30 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
zo 30 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Over Studio Figur

Studio Figur is het jonge figurentheatergezelschap van regisseur Noufri Bachdim en beeldmaker Pluck Venema. Met fysiek spel, poppen- en objecttheater, live film en muziek vertellen zij nieuwe verhalen waarin actuele onderwerpen centraal staan. In hun voorstellingen, films en installaties worden zowel kinderen als volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid, waarbij op speelse en bezielende wijze de verbeeldingskracht van jong en oud in werking wordt gezet.

Meer over Studio Figur

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop