Via Rudolphi Producties

Het Debuut

Theater
wij en de wereld
Het Debuut

Tijdens Het Debuut ontdek je de meest opvallende afstudeervoorstellingen van 2024. Op één avond zie je drie verschillende voorstellingen van dé theatermakers van de toekomst. Als één van de eersten zie je deze pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.

Met Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties al meer dan 10 jaar de nieuwe generatie theatermakers een podium. Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals in het voorjaar worden de debutanten gescout. Welke voorstellingen je gaat zien, blijft nog even een verrassing. Veel van de makers die eerder deelnamen aan Het Debuut groeien uit tot gevestigde namen, zoals: Rundfunk, George Tobal, Performancecollectief URLAND, Caro Derkx, La Isla Bonita, Tarik Moree en Tim Olivier Somer, Myrte Siebinga, Koen ter Braak en Jeroen van Arkel.

Credits

idee, concept - Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen artistieke coaching -Peer van den Berg, George Tobal panel - Bodil de la Parra,  Floor Nicolaas, Frank Noorland, George Tobal, Just van Bommel, Nicole van Vessum, Peer van den Berg, Sanne Boersma en de producenten van Via Rudolphi Producties. organisatie - Via Rudolphi Producties grafische vormgeving - Perla van Kessel, Roel van de Ven

di 01 oktober
20:00u
Grote Zaal
Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
di 01 oktober
20:00u
Theater
Van € 10,50 tot € 21,00
wo 02 oktober
20:00u
Grote Zaal
Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
wo 02 oktober
20:00u
Theater
Van € 10,50 tot € 21,00

Over Via Rudolphi Producties

Via Rudolphi Producties produceert nieuwe producties van uiteenlopende, zelfstandige theatermakers, van alle generaties. Van net afgestuurde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld hebben gezien. En dan het liefst samen in een productie. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen. De voorstellingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

Meer over Via Rudolphi Producties