Het paleis

Tweetakt: FeL (3+)

Dans, Specials & festivals, Language no problem
FeL (3+)

Het licht is aan. Of het licht is uit. Zo zeggen we het toch. Maar zo eenvoudig is dat niet. Want tussen aan en uit zit een grote, eindeloze wereld.

Op een reis van pikzwart naar fluoroze, langs gebroken hoeken, draaiende cirkels en slingerende figuren. En overal is er licht, soms nauwelijks zichtbaar, soms verblindend, soms verbindend. In FeL onderzoekt choreograaf Karolien Verlinden waar kleurvlakken elkaar overlappen en hoe licht ons blikveld manipuleert. Een dansant lichtkunstwerk dat we graag hernemen na een succesvolle speelreeks tijdens seizoen 21-22. Karolien maakte in hetpaleis eerder al Synchroon, Play!, Kapot en De bus met benen.

regie en choreografie - Karolien Verlinden dans - Alex Akuete, Lucas Katangila licht en decor - Caroline Mathieu geluidsontwerp - Boris de Klerk kostuum - Nushi Lambreva dramaturgie - Koen Haagdorens en Tine Decraemer (stage) techniek - Ruben Wolfs productie – Tuning People en hetpaleis

za 24 juni
14:00u
Kleine Zaal
 
Tickets
za 24 juni
14:00u
Dans, Specials & festivals, Language no problem
 
za 24 juni
17:00u
Kleine Zaal
 
Tickets
za 24 juni
17:00u
Dans, Specials & festivals, Language no problem
 

Over Tweetakt

Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en meer. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. Geschikt voor alle leeftijden; van kleuters tot jongeren tot opa en oma. Theater Kikker is sinds jaar en dag vaste festivallocatie van Tweetakt. 

Meer over Tweetakt

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop