Boeschoten & Guthman

Winterkost: Familie Wolf komt hier wonen 6+

Jeugd
Curly and Straight
Familie Wolf komt hier wonen 6+

Op jacht naar een nieuw leefgebied belanden broer en zus Wolf per ongeluk op de speelvloer van een theater. Een kudde publiek, die maar niet aan de kant wil gaan, staart de twee aan.

Wie is toch die commentaarstem die alles lijkt te weten over de wolvenfamilie? Als dan ook nog hun auto kapot gaat, zijn ze gedwongen om bij de mensen te verblijven. Broer Freki en Zus Geri Wolf verschillen heel erg in hun benadering van de mensen. Freki gaat als een echte Wolf het liefst over tot de aanval, maar Geri is juist nieuwsgierig en begint steeds brutaler aan te pappen met de mensenkudde. Geri raakt steeds meer vervreemd van haar broer. Betekent dit het einde van hun hechte familieband?

Wat begint als een klassieke natuurdocumentaire, waarbij de wolven onderwerp van observatie zijn, ontspoort in een humoristische confrontatie tussen de twee wolven en het publiek. Het publiek zal niet achteroverleunen want de wolven zijn nieuwsgierig en nietsontziend! Familie Wolf komt hier wonen, zet alles op z’n kop en daagt je uit om de verschillen tussen jezelf en anderen te ontdekken en te merken dat je zelf ook niet zo gewoon bent als je dacht. Een interactieve, filosofische parabel, die je aan het denken zet over alles wat vanzelfsprekend lijkt.
 

Spel - Ottolien Boeschoten, Gerold Guthman Concept - Tom Sijtsma, Ottolien Boeschoten Tekst - Tom Sijtsma Regie - Bram de Goeij Stem - Jeroen Kramer Decor - Jeroen Henstra (met dank aan Vis à Vis) Kostuums - Annemarie Klijn Technische productie - Ray Vaessen

do 05 januari
14:30u
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
do 05 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
vr 06 januari
14:30u
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
vr 06 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Over Boeschoten & Guthman

Ottolien Boeschoten en Gerold Guthman bundelden in 2015 hun talenten vanuit een gezamenlijk verlangen jong en oud de kracht van theater te laten beleven in al zijn gelaagdheid. Het duo wil het publiek uitdagen om verschillen te omarmen en te laten zien dat niemand precies weet hoe het moet. En dat op een vrolijke manier. Hun voorstellingen staan dan ook bol van fantasie, humor en interactie met het publiek.

Actrice Ottolien Boeschoten (Toneelacademie Maastricht) is bekend van radio, tv, film en theater. Het grote publiek kent haar van het life radioprogramma Nachtzusters en het TV-programma Man Bijt Hond, waarvoor ze met een vaste groep schrijvers en acteurs dagelijkse sketches maakte. Gerold Guthman (HKU) is een fysiek en muzikale acteur en speelde bij diverse jeugdtheatergezelschappen zoals Max, Het Syndicaat, Beumer en Drost, Stella en Meneer Monster. Eerder zag je van het gezelschap in Theater Kikker de voorstelling Meis! – een live hoorspel op het toneel.

Meer over Boeschoten & Guthman