Theater Jaski

Winterkost: Familie Vermi-Celli 5+

Jeugd
Familie Vermi-Celli 5+

Familie Vermi-Celli is een muziektheatervoorstelling over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is. In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met nieuwe aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cello repertoire. Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam.

Concept, script en regie - Kiki Jaski Muziek, liedteksten en arrangementen - Jan Groenteman Zang en spel - Myrthe van der Vuurst de Vries Cello, spel en zang - Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis Percussie, spel en zang - Eric Robillard Decor en kostuums - Sanne Oostervink Dramaturgie  -Annemiek Lely Beeld - Lotte Klaver Lichtontwerp - Desiree van Gelderen Techniek - Oscar Bouwmans

di 03 januari
14:30u
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
di 03 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
wo 04 januari
14:30u
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
wo 04 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Over Theater Jaski

Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en muzikant/liedjesschrijver Jan Groenteman. Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en verhalen vol fantasie waar kinderen en volwassenen zich in herkennen.

Meer over Theater Jaski