Theater Jaski

Winterkost: Familie Vermi-Celli 5+

Jeugd
Familie Vermi-Celli 5+

Familie Vermi-Celli is een muziektheatervoorstelling over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

Saar verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Haar familie zegt dat het nooit gaat lukken. Want Saar wordt woedend als ze een spel verliest, krijst van verdriet bij zielige dierenfilmpjes en knort van plezier als ze iets lekkers eet. Wie wil dáár nou vrienden mee worden? Ze is te véél, zeggen ze. Ze moet haar emoties zien te controleren en dan pas zal ze vrienden kunnen maken.
 
Saar besluit te vertrekken en beleeft een muzikale roadtrip. Ze ontmoet de Goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten leren ze Saar haar emoties te begrijpen en ontdekt ze de ware betekenis van vriendschap.

In Familie Vermi-celli deelt zangeres en actrice Iris Bakker het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Naast bestaande liedjes schrijft Jan Groenteman voor Familie Vermi-Celli gloednieuwe liedjes. Meezingers met een lach en een traan.

Concept & Regie - Kiki Jaski Muziek - Jan Groenteman Spel - Iris Bakker, Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis, Eric Robillard Vormgeving - Sanne Oostervink Familie Vermi-Celli is een coproductie tussen Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam

di 03 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
di 03 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
wo 04 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
wo 04 januari
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Over Theater Jaski

Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en muzikant/liedjesschrijver Jan Groenteman. Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en verhalen vol fantasie waar kinderen en volwassenen zich in herkennen.

Meer over Theater Jaski

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop