SUDS

Verhuur: CAMP!

Verhuur
CAMP!

De Students of Utrecht Drama Society presenteert CAMP!, een komedie volledig geschreven, geregisseerd en gespeeld door studenten. Ontmoet verschillende typerende karakters op het eerste weekend van hun studententijd. Bij deze groep is drama en spanning onvermijdelijk – al helemaal wanneer één van hen plots onvindbaar is…

Op 3 juli om 15:00 en 20:00 wordt CAMP! opgevoerd. De voorstellingen zijn volledig in het Engels. Tickets zijn verkrijgbaar door te mailen naar sudsreservations@gmail.com. Een ticket kost €15,- maar voor studenten slechts €12,50. Dit wil je niet missen, want it's CAMP!

wo 03 juli Verhuur
15:00u
Grote Zaal
 
tickets
wo 03 juli
15:00u
Verhuur
 
wo 03 juli Verhuur
20:00u
Grote Zaal
 
tickets
wo 03 juli
20:00u
Verhuur
 

Over de makers

De Students of Utrecht Drama Society is een gezelschap, opgericht in 1969, open voor alle studenten in Utrecht. Alle stukken die worden opgevoerd zijn volledig zelfgemaakt door deze studenten! SUDS maakt twee grote voorstellingen per jaar, in maart het One Act Festival waar verschillende korte stukken langskomen, en in juli éém langer stuk. SUDS biedt studenten een plek waar iedereen welkom is en hun creativiteit tot zijn recht komt.