Het Filiaal Theatermakers & coupedeboule

Lente Uitjes: BROKKEJOK 4+

Jeugd
Studio Tomis
BROKKEJOK 4+

Over waarom liegen soms misschien ook wel een beetje niet zo erg is.

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal. Met vorm, kleur en muziek bouwen ze een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten.

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek is (in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey.  

Liegen geliegd loogde loegt floep floeps en oepssssss… een leugen!!! Wat? NEEEEE wattes neen EEN LEUGEN?! Misschien heeft niemand het in de gaten…… Ssssst of juist snel doorkletsiekletsie noezel aanraken mond bewaken en draai droei met mijn ogen zwoksels klotsende oksels peentjes zweten waarom koekt koekje iedereen zo naar moei staat het dan op mijn voorhoofd geschrievelefoetseld???

Concept - coupdeboule Maker en speler - Eileen Graham en Katelijne Beukema compositie - Delara Navaey (ism conservatorium Den Haag) decor en kostuum - Calle de Hoog eindregie - Elias de Bruyne compositiecoach - Gábor Tarján lichtontwerp - Douwe Bulten tourbegeleider - Sjaan Hofstede  

do 22 februari
15:00u
Kleine Zaal
Van € 3,75 tot € 10,00
Tickets
do 22 februari
15:00u
Jeugd
Van € 3,75 tot € 10,00
vr 23 februari
11:00u
Kleine Zaal
Van € 3,75 tot € 10,00
Tickets
vr 23 februari
11:00u
Jeugd
Van € 3,75 tot € 10,00
vr 23 februari
15:00u
Kleine Zaal
Van € 3,75 tot € 10,00
Tickets
vr 23 februari
15:00u
Jeugd
Van € 3,75 tot € 10,00

Over Het Filiaal theatermakers

Het Utrechtse stadsgezelschap Het Filiaal theatermakers is een graag geziene gast in Theater Kikker met hun hartverwarmende voorstellingen voor jong én oud. De producties zijn heel divers, van adembenemend objecttheater tot een intieme, avontuurlijke muziektheatervoorstelling. Spel wordt gecombineerd met swingende liedjes, indrukwekkende decors, wetenschap en soms ook live voor je neus gemaakte film. Perfect als je nog nooit theater hebt gezien, maar ook heerlijk als je al tien keer bent geweest.

Meer over Het Filiaal theatermakers

Over coupdeboule

coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek.

Meer over coupdeboule