Kim van Zeben Theaterproducties

Lente Uitjes: Beuk! 4+

Jeugd
Sanne Peper
Beuk! 4+
Kim van Zeben Theaterproducties

Lente Uitjes: Beuk! 4+

Jeugd
Sanne Peper
Beuk! 4+
Kim van Zeben Theaterproducties

Lente Uitjes: Beuk! 4+

Jeugd
Sanne Peper
Beuk! 4+
Kim van Zeben Theaterproducties

Lente Uitjes: Beuk! 4+

Jeugd
Sanne Peper
Beuk! 4+

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. In paniek vlucht hij weg en vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos. Hier is het droog en er is zelfs eten in overvloed. Maar Beuk de Houthakker, is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil de uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Beuk! is een familievoorstelling van Kim van Zeben Theaterproducties voor iedereen vanaf 4 jaar. Een fysieke rollercoaster waarin het publiek wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is Beuk! een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens en dier én hun gezamenlijke liefde voor de natuur.

"Heerlijke, dolkomische slapstick, die de fantasie prikkelt. (…) Voor zowel kinderen als ouders is er genoeg te lachen, zonder dat het oppervlakkig wordt."

Lorianne van Gelder

"Rogier in ’t Hout en Kim van Zeben hakken, schieten, zagen, vallen, vechten en zingen voortreffelijk."

Vincent Kouters

"Het trio Kim van Zeben, Rogier in ’t Hout en Bram de Goeij (regie) heeft een buitengewoon enerverende, cartooneske slapstickvoorstelling gemaakt met fysieke strapatsen, grappige houten voorwerpen, een schitterende uil-pop (van Siem van Leeuwen), vrolijke geluidjes, onschuldige flauwiteiten en speciale effecten die de kinderen op de stoelen doen wippen en waar ook nog tussen de regels door iets wordt gezegd over natuurbehoud en vriendschap tussen mens en dier."

Patrick van den Hanenberg

Spel - Kim van Zeben en Rogier in ’t Hout Regie - Bram de Goeij Concept en tekst - Kim van Zeben en Bram de Goeij en Rogier In ’t Hout Dramaturgie - Manon Wittebol Kostuums - Annemarie Klijn Liedteksten - Kim van Zeben  Toneelbeeld - Hester Jolink Zakelijke leiding - Nora Duijf Publiciteit - Elselien Leemhuis Poppen - Siem van Leeuwen Muziek en geluid - Simon Boer Lichtontwerp - Gé Wegman Techniek - Ramon Keuben Educatie - Nynke Vermuë Regie-assistent - Bente van den Brand Productieleiding - Joppe Kos  Verkoopbureau - Berbee & Jansen