Firma Frictie

Herfststukjes: Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt 8+

Jeugd
Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt 8+

BREAKING NEWS: Wereldwijd onderzoek toont aan dat de kans groot is dat als je vroeger populair was, je later óók meer succes hebt: veel vrienden, geld en aanzien! Populair zijn is dus iets waar je voordeel van kan hebben. En eerlijk is eerlijk, op school willen we dat allemaal wel: populair zijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je dat anderen je leuk vinden? 

Om dat te onderzoeken zijn theatermakers Stella en Lusanne, met witte jassen aan, in het populariteits-lab gedoken. En vandaag zullen ze voor het eerst de resultaten met jullie delen. Stappen jullie samen met hen in de populariteitsmachine?

Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt is een dapper, grappig en kwetsbaar onderzoek naar hoe je goed in de groep ligt. Wie wil jij zijn en wie bepaalt dat eigenlijk? Een hoopvolle voorstelling voor brugpiepers, schreeuwerds, eenlingen, grijze muizen, mensenmassa’s, popiejopies, haters, nobody’s en pleasers. Voor iedereen met het stiekeme verlangen gezien te worden mét of zonder 1000 volgers.

Credits

Concept Stella van den Sigtenhorst  Spel Stella van den Sigtenhorst, Lusanne Arts Regie Luit Bakker Dramaturgie Maarten Bos Vormgeving Marcel Kranendonk Geluidontwerp Sebastiaan Bax Marketing Pepijn Buizer PR-beeld Liza Kollau Met dank aan Theater de Tamboer

do 31 oktober Première
15:00u
Kleine Zaal
Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
do 31 oktober
15:00u
Jeugd
Van € 5,50 tot € 13,50
vr 01 november
11:00u
Kleine Zaal
Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
vr 01 november
11:00u
Jeugd
Van € 5,50 tot € 13,50
vr 01 november
15:00u
Kleine Zaal
Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
vr 01 november
15:00u
Jeugd
Van € 5,50 tot € 13,50

Over Firma Frictie

Firma Frictie bestaat uit actrices en theatermakers Stella van den Sigtenhorst en Lusanne Arts. Sinds 2018 maken zij als duo tragikomische voorstellingen in samenwerking met jonge creatieve professionals. Dat doen de maaksters door vanuit een persoonlijke worsteling te vertrekken. Door het starten vanuit hun eigen ervaring en overtuigingen worden grote thema’s laagdrempelig en alledaags. De twee actrices vinden elkaar in hun spelplezier en gekte en maken luchtige, humoristische voorstellingen met een serieuze ondertoon.

Meer over Firma Frictie