Tg. Winterberg

Herfststukjes: Aan de andere kant 4+

Jeugd
Aan de andere kant 4+

Aan de andere kant, is een beeldende voorstelling met poppen, papier, strips en video. Een visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die weleens van een andere kant bekeken mogen worden.

Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is…

De Rietstraat, een doorsnee-straat in een nóg doorgesnedere wijk. Je weet wel, zo één met huizen waarbij de achtertuintjes keurig zijn gescheiden door schuttingen en hoge heggen. In die schuttingen zitten gaatjes waardoor de families elkaar stiekem begluren. Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien!

Maar in de Rietstraat woont sinds een dag ook Bir Ka┼čif. Zij is zes jaar en heel nieuwsgierig. Ze fietst onbevangen rond, komt in elke tuin, klimt over schuttingen en kruipt als een poes onder heggen door. Ze gaat bij iedereen op bezoek, drinkt overal thee en limonade en snapt niets van wat de buren beweren over de buren. Wanneer haar duidelijk wordt hoe de vork in de steel zit, doet Bir zelf ook nog een duit in het zakje. Tijd om het eens van de andere kant te bekijken…

Concept - Tg. Winterberg Regie - Job Raaijmaker Tekst - Mark Haayema Spel - Marlyn Coetsier, Mark Haayema e.a.

do 27 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
do 27 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
vr 28 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
vr 28 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop

Over tg Winterberg

Tg. Winterberg maakt energiek, inventief en poëtisch theater met poppen, objecten, installaties en acteurs. De makers combineren herkenbare thema’s met humor, krachtige beelden en een ongebreidelde fantasie. Tg. Winterberg was eerder in Theater Kikker te zien met o.a. In de kleder staat een huis en Sterrenwachter. In 2020 zag je tijdens Herfststukjes De Grote Waaromshow 4+.

Meer over tg Winterberg