Luit Bakker / Likeminds

A garden of heavenly delights

Theater
Pleun Gremmen
A garden of heavenly delights

Deze voorstelling is geannuleerd. Heb je tickets? Dan ontvang je van ons bericht. 

Ik ben jullie drippin' soppin' dick peasant serving motherfocking dyke. Welkom in a garden of heavenly delights waar jullie op zoek gaan naar jezelf, naar je eigen binariteit, je eigen verdomde grenzen.

Een afgebrande kathedraal met een demon op de troon die worsten grilt. Een lege kapitalistische stad waar niemand je meer aankijkt. We zijn in 2069, waar het dunne laagje beschaving van de wereld is weggevallen. Iedereen die anders is wordt verbannen, uitgesloten en gebrandmerkt.

Onder de angstwekkende beelden, die theatermaker Luit Bakker met visueel kunstenaar Pleun Gremmen creëert, zit een diep verborgen werkelijkheid van haat en intolerantie tegen alles wat queer is. Een uitvergroting van de wereld waarin we nu leven. Samen met de makers ga je op zoek naar wat de toekomst dan wel moet zijn. Durf jij tegen de massa in te gaan en te ontsnappen aan de wereld die veroordeelt? Treed binnen in de goddelijke wereld die voorbij begrenzing verscholen ligt. 

Concept en spel - Luit Bakker Regie - Lotte Bos Visueel kunstenaar - Noémie Bureau Virtual landscaper - Pleun Gremmen Muziek - Tjalling Schrik Dramaturgie - Liet Lenshoek