BonteHond

Herfststukjes: 90's VS 20's 9+

Jeugd
Kamerich & Budwilowitz
90's VS 20's 9+
BonteHond

Herfststukjes: 90's VS 20's 9+

Jeugd
Kamerich & Budwilowitz
90's VS 20's 9+
BonteHond

Herfststukjes: 90's VS 20's 9+

Jeugd
90's VS 20's 9+

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten. Dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

90’s vs 20’s gaat over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. De voorstelling laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

CONCEPT & REGIE - Judith Faas TEKST - Sanne Schumacher SPEL - Erwin Boschmans, Eva Zwart, Manon Nieuweboer D.J - Jollyfish (Jory Onrust) COMPONIST - Mauro Casarini KOSTUUM - Anneke Speelman DECOR - Marlies Schot DRAMATURGIE - Victor Mentink REGIE-ASSISTENTIE - Matthijs Mahler TECHNIEK - Chieljan van der Hoek, Sjef van de Ven LICHTONTWERP - Job Woudstra PRODUCTIE - Annekatrien Gielkens