BonteHond

Herfststukjes: 90's VS 20's 9+

Jeugd
90's VS 20's 9+

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten. Dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

90’s vs 20’s gaat over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. De voorstelling laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Concept & regie - Judith Faas Spel - Manon Nieuweboer, Erwin Boschmans, Eva Zwart, e.a. Componist - Mauro Casarini Dramaturgie - Victor Mentink Regie-assistentie - Millie Lijbers

zo 23 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
zo 23 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
ma 24 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
ma 24 oktober
14:30u
Jeugd
Van € 6,25 tot € 12,50

Over BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. De voorstellingen nemen altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Sinds onze ‘geboorte’ in 2005 is BonteHond flink gegroeid. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. Eerder zag je in Theater Kikker o.a. Wie deed het? en Superslow.

Meer over BonteHond

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop