Vacature hoofd publiek

Vacature hoofd publiek

Weet je publiek te vinden en aan onze theaters te binden?
Heb je een visie op wat marketing kan zijn en doen?
Ben je strategisch sterk? Inspireer je mensen?
Dan zoeken we JOU!

Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/Vleuten/De Meern. 
De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker toont vernieuwend, uitgesproken theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe theatermakers. Podium Hoge Woerd heeft naast theater en dans ook plaats voor cabaret, kleinkunst, muziek en een buitenpodium. In beide theaters is er veel ruimte voor Utrechtse theatermakers. 
We zijn ervan overtuigd dat onze theaters een belangrijke en verbindende rol kunnen spelen in de samenleving. Ook speciale producties op locatie horen daarbij. Doorlopende toekomstgerichtheid is een voorwaarde om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen. Stilstaan doen we niet.

Wij willen dat onze ploeg van medewerkers een afspiegeling is van de Utrechtse samenleving. Bij ons ben je welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. 
We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever wordend podium. 

Voor beide locaties zoeken we per direct,
in verband met tijdelijke vervanging tot in ieder geval 1 december 2023 een

Hoofd Publiek (x/m/v)
24-32 uur per week

Vanuit een (maatschappelijke) betrokkenheid wil je creatief bijdragen aan de werking van Theater Kikker/Podium Hoge Woerd. 
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, werking en ontwikkeling van onze afdeling Publiek, waaronder vallen marketing en publiciteit (4 collega’s) en de horeca- en avondploeg van Theater Kikker (6 collega’s inclusief een coördinator). 
Je geeft in samenwerking met de marketingteams van beide theaters uitvoering aan de ingezette corporate- en programmamarketing. Ook realiseer je marketingplannen met bestaande en nieuwe partnerschappen. 
Je levert een belangrijke bijdrage aan de strategische ontwikkeling richting  het meerjarenplan 2025-2028. 
Je bent lid van het managementteam van Theater Kikker/Podium Hoge Woerd en maakt de doorlopende ontwikkeling en vernieuwing mede mogelijk. 

Herken je je in deze omschrijving of een deel ervan, dan komen we graag met je in contact!

Jij 
- hebt grote interesse in de podiumkunsten en de werking van Theater Kikker/Podium Hoge Woerd in het bijzonder; 
- hebt ervaring op strategisch niveau; 
- hebt kennis van en ervaring met (corporate) communicatie en marketing (en specifiek ervaring met verschillende doelgroepenbenadering); 
- hebt ervaring als leidinggevende; 
- beschikt over een relevant netwerk, in Utrecht stad en bij voorkeur ook landelijk; 
- bent bij voorkeur woonachtig in of nabij Utrecht; 
- hebt affiniteit met het werken in een organisatie waar samen en gelijkwaardig hoog in het vaandel staan; 
- kunt meedenken over de (toekomstige) rol van theater – en Theater Kikker en Podium Hoge Woerd in het bijzonder.

Wij 
Bieden een tijdelijke overeenkomst voor 24-32 uur per week tot in ieder geval 1 december 2023, op een prachtige werkplek, binnen een ploeg van geweldige mensen.  
Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 8 conform CAO Nederlandse podia (3.279,00 - 4.767,00 bruto bij fulltime (36 uren) dienstverband). We bieden gunstige aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming in reiskosten, mobiele telefonie en maaltijden en uiteraard toegang tot alle voorstellingen.  
Een marktconforme beloning op ZZP-basis is ook bespreekbaar.

Ben je enthousiast? 
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding, uiterlijk maandag 10 april 2023 aanstaande. Deze kun je e-mailen aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘Hoofd Publiek’.  
De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 13 april.

Wil je eerst meer weten?  
Neem dan vooral contact op met Hanno Tomassen, algemeen directeur (06-28340705hanno.tomassen@theaterkikker.nl). 
Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op theaterkikker.nl en podiumhogewoerd.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.