Toneelgroep Oostpool

Toneelgroep Oostpool

Toneelgroep Oostpool gelooft in theater als middel voor onvoorziene ‘ontmoetingen’ met andere mensen, tijden en denkbeelden. Het gezelschap laat je ervaren dat gevoelens tegenstrijdig kunnen zijn en gedachtes kunnen veranderen. Dat we samenleven met andere mensen, die zich net als wij elke dag opnieuw verhouden tot de onbevattelijkheid van ons bestaan. Daarom zijn de voorstellingen van Oostpool altijd persoonlijk. De voorstellingen bieden inzicht, troost of zoeken juist de confrontatie. Maar onvoorwaardelijk delen zij met de toeschouwer de vraag: Hoe nu mens te zijn? Voorstellingen van Toneelgroep Oostpool zijn steevast te zien in Theater Kikker zoals On the Road, Angels, America en People Places & Things of UMUNTU.

Geweest

Edward II - The gay king
Theater Edward II - The gay king Char Li Chung / Toneelgroep Oostpool Sexy en flamboyant koningsdrama over een koppig en levenslustig mens dat het leven viert tot de uiterste consequentie.
wie ben ik uit de boekenkast
11 februari 2022
Baby Crazy
Theater Baby Crazy Hulst & Tarenskeen / Toneelgroep Oostpool
Seizoen 2021-2022
Allemaal Mensen – UMUNTU
Theater Allemaal Mensen – UMUNTU Toneelgroep Oostpool
Seizoen 2019-2020
God is een moeder
Theater God is een moeder Toneelgroep Oostpool & Adelheid+Zina
Seizoen 2019-2020
Cinema
Theater Cinema Toneelgroep Oostpool / Het Nationale Theater
Seizoen 2018-2019
ASSAD
Theater ASSAD Jan Hulst & Kasper Tarenskeen in co-productie met Frascati Producties en Toneelgroep Oostpool & de Coproducers
Seizoen 2018-2019
People Places and Things
Theater People Places and Things Toneelgroep Oostpool
Seizoen 2018-2019