nu online!


 

Het is hartje zomer en misschien ben je volop aan het genieten van terrassen, festivals en vakantie. Toch gaan we je alvast lekker maken voor weer een heel mooi, nieuw theaterseizoen!

Na een feestelijke start van het culturele seizoen tijdens het Uitfeest op 3 september begint Theater Kikker met alweer de vijfde editie van Kikker Kiest; een hoogsteigen selectie van de mooiste voorstellingen van afgelopen seizoen in een 10-daags festival. Hier wordt nog de laatste hand aan gelegd, maar het programma is heel binnenkort te zien op onze site.

Ook mooi: een 3-daagse rondom stand-up filosofe Laura van Dolron in november, de voorstelling HOWL een samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal en muzikant en dichter Spinvis in oktober.
In december en mei maar liefst twee voorstellingen van Hotel Modern; het nieuwe Banaan en Oestermes en de hitvoorstelling de Grote Oorlog.
Het Utrechtse Aluin presenteert rond de kerstdagen deel twee van de reeks de Vaderlandse Oorlog, 1609 Staakt het vuren en in januari komt Toneelgroep Oostpool met een eigentijdse versie van Romeo & Julia in de regie van Marcus Azzini.
In maart zie je Trouble Man met deel één van het nieuwe vierluik Metropolis. De talentvolle schrijvers van Boesjans verzorgen vier edities komedie sketch theater verdeeld over het seizoen.
En last but not least heel veel jeugdtheater tijdens Herfststukjes, Winterkost, Lente-Uitjes én in april een nieuwe editie van het Uk&Puk Festival.

Dit en nog heel veel meer! Kijk snel in de agenda’s op deze site…


terug naar boven Λ