Kikker@home


 

love_for_love

Als onze bezoekers niet naar het theater kunnen, dan brengen wij het theater wel naar onze bezoekers. Iedere twee weken bundelen we de mooiste registraties, tofste initiatieven en fijnste vooruitblikken op het nieuwe theaterseizoen in een Kikker@home nieuwsbrief, zodat je in deze tijd van sociale isolatie in ieder geval geen vitamine T tekortkomt. Oh ja, en we geven je ook nog eens een kijkje achter de schermen. We openen de deuren van Theater Kikker waar ‘verboden toegang’ op staat, maar nemen ook een kijkje in de keuken bij de kikkers thuis.

Heb je een editie van onze Kikker@home nieuwsbrief gemist? Je kunt ze hier allemaal terugvinden.

Editie 1 met o.a. registraties van De Theatertroep en Dood Paard, een rondleiding door onze grote zaal en de webserie Toen wij de tijd. hadden.

Editie 2 met o.a. registraties van tg Echo en Nicole Beutler Projects, een rondleiding langs de straatbordjes in Theater Kikker en de webserie Berichten uit de Bunker van Collectief Het Paradijs.

Editie 3 de Uk&Puk@home editie met o.a. registraties van BonteHond en Maas TV, knutseldans van Dadodans, een tutorial poppetjes van papier maken en een online workshop poppenspel van Studio Figur voor ouders.

Editie 4 de 4/5 mei editie met o.a.  registraties van Theatergroep Aluin en Ausdauer, een monoloog over vrijheid in isolatie door Laura van Dolron en een dansfilm van Jelena Kostić.

Editie 5 met o.a. registratie van Huba de Graaff, een dansfilm van Iris van Peppen, een rondleiding door de techniekwerkplaats en een interview met Vanja Rukavina.

Editie 6 the Language no Problem special with i.a. a video experiment by Amos Ben-Tal, The Plague – an audiobook by URLAND and a photo series by La Isla Bonita.

Editie 7 de Vertel! editie met o.a. een interview met Jacqueline Korevaar, verhalen van hoiUtrecht, Live Storytelling Night van Mezrab TV en een bootcamp verhalen vertellen van de Vertelacademie.

Editie 8 met o.a. korte dansfilm van Jasper van Luijk i.s.m. DOX, een podcast van tgEcho i.s.m. De Vlieg, een interview met programmeur Jolie en een interview met Espen Hjort en Mees Borgman.

Wil jij de leukste thuistheatertips en kijkjes achter de schermen in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


terug naar boven Λ