Bewaar je ticket


 

Tot en met 1 juni zullen er geen voorstellingen in Theater Kikker plaatsvinden. In samenspraak met onder andere verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is onder de naam ‘Bewaar je ticket, geniet later’ een regeling opgesteld met betrekking tot de omgang met reeds gekochte tickets.

Je tickets
Heb je een ticket voor een voorstelling die tussen 13 maart en 31 mei had moeten plaatsvinden? Vanaf half mei informeren we bezoekers die een ticket hebben voor een geannuleerde voorstelling.
Je ontvangt een mail waarin je kan aangeven of je een voucher wilt ontvangen, de waarde van de ticket(s) wilt doneren aan het theatergezelschap of de kosten terug wilt. Hiermee volgen we de richtlijn van de actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’. Kijk voor meer informatie ook op www.bewaarjeticket.nl.

We versturen de e-mails op volgorde van de afgelaste voorstellingen, dus het kan even duren voordat je een mailtje ontvangt.

Onze programmeur werkt hard om de meeste voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum. Bezoekers van deze voorstellingen ontvangen pas later een keuzemogelijkheid.

Vragen?
Misschien vind je het antwoord bij onze Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze kassa via kassa@theaterkikker.nl.

Volg ons
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via onze online kanalen: onze nieuwsbrief, Facebook, Twitter en Instagram. Daar delen we onder meer online theatertips, hartverwarmende en soms ook gewoon leuke berichten.

We bedanken je voor je geduld en hopen je snel weer in ons theater te mogen ontvangen.


terug naar boven Λ