Zooming in on loss - Ann Van den Broek / WArdwaRD

di 07 t/m wo 08 mei

Zooming in on loss

Ann Van den Broek / WArdwaRD

In deze intieme voorstelling wordt het verband tussen zintuigen, beweging en geheugen verbeeld. Van den Broek zoomt in op details van geheugenverlies, zoals veranderingen in emoties en gezichtsuitdrukking. Ook de relatie  tussen herinnering en zintuigelijke waarneming is een thema. Naast de belevingswereld van de persoon die geheugenverlies ondergaat, richt Van den Broek zich ook op de consequenties voor de omgeving. Camera en live geluid zijn belangrijke elementen in deze traag opgebouwde voorstelling. Beide hulpmiddelen brengen bijzondere elementen dichter bij de toeschouwer.
terug <

koop tickets >
data & tijden
voorstellingsinformatie
website
concept & choreografie
Ann Van den Broek
Locatie
Grote Zaal

The Memory Loss Collection is een groot project waarin Ann Van den Broek aandacht vraagt voor het functioneren van de hersenen en het effect van geheugenverlies. Zooming in on Loss is de tweede voorstelling in deze reeks.

Ann Van den Broek stapelt succes op succes met haar gedurfde, vernieuwende en confronterende voorstellingen. In de loop der jaren heeft ze een succesvol eigen stempel weten te drukken op de dans in België en Nederland. Uitgangspunt voor haar werk zijn emoties en menselijke gedragspatronen. Wat drijft de hedendaagse getroebleerde mens? ‘Instinctief’, ‘explosief’, ‘maniakaal gedetailleerd ‘ en ‘grillig’ zijn woorden die op haar werk van toepassing zijn.


terug naar boven Λ