Zooming in on loss - Ann Van den Broek / WArdwaRD

  di 07 t/m wo 08 mei

  Zooming in on loss

  Ann Van den Broek / WArdwaRD

  In deze intieme voorstelling wordt het verband tussen zintuigen, beweging en geheugen verbeeld. Van den Broek zoomt in op details van geheugenverlies, zoals veranderingen in emoties en gezichtsuitdrukking. Ook de relatie  tussen herinnering en zintuigelijke waarneming is een thema. Naast de belevingswereld van de persoon die geheugenverlies ondergaat, richt Van den Broek zich ook op de consequenties voor de omgeving. Camera en live geluid zijn belangrijke elementen in deze traag opgebouwde voorstelling. Beide hulpmiddelen brengen bijzondere elementen dichter bij de toeschouwer.

  EXTRA: inleiding met Ilka de Wilde op 7 mei, 19.30u
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept & choreografie
  Ann Van den Broek
  Locatie
  Grote Zaal

  The Memory Loss Collection is een groot project waarin Ann Van den Broek aandacht vraagt voor het functioneren van de hersenen en het effect van geheugenverlies. Zooming in on Loss is de tweede voorstelling in deze reeks.

  Blueprint on memory is deel een van het project The Memory Loss Collection.

  Ann Van den Broek stapelt succes op succes met haar gedurfde, vernieuwende en confronterende voorstellingen. In de loop der jaren heeft ze een succesvol eigen stempel weten te drukken op de dans in België en Nederland. Uitgangspunt voor haar werk zijn emoties en menselijke gedragspatronen. Wat drijft de hedendaagse getroebleerde mens? ‘Instinctief’, ‘explosief’, ‘maniakaal gedetailleerd ‘ en ‘grillig’ zijn woorden die op haar werk van toepassing zijn.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ