Lente Uitjes: Wir War 6+ - Laura van Hal / Stip Theaterproducties

Lente Uitjes: Wir War 6+

Laura van Hal / Stip Theaterproducties

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen. Wirwar is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.
terug <

voorstellingsinformatie
Concept & regie
Laura van Hal
Spelers
Tijs Bastiaens, Britt Timmermans, Mario Kunzi, Thomas Mörtl, Jorga Lok
Dramaturgie
Martine van Ditzhuyzen
Scenograaf
Jolanda Lanslots
Coaching
Ingrid Kuijpers
Magisch advies
Woedy Woet
Locatie
Grote Zaal
wirwar
Kamerich&Budwilowitz

De acrobatiek, de vormgeving en de spannende soundscape van Nineyards zijn goed op elkaar afgestemd en vormen zo een fantasierijk geheel.

WIRWAR producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Wirwar combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

Kamerich & Budwilowitz
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ