De Winter Gruffalo 3+ - Meneer Monster

  zo 02 januari

  Winterkost - De Winter Gruffalo 3+

  Meneer Monster

  Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie! Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog één keer van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap.
  De Winter-Gruffalo is een spannende, grappige, fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

  Extra leuk: na afloop vindt er een sneeuwballengevecht plaats in de zaal!
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  www.meneermonster.com
  Spel
  Rogier van Erkel, Gerold Guthman, Niek van der Horst en David Westera
  Regie
  Hans Thissen
  Decor & Kostuum
  Johan en Annemarie Klijn
  Lichtontwerp
  Bart van den Heuvel
  Geluidsontwerp
  Hans Thissen, Chris Koopman
  Locatie
  Grote Zaal
  wintergruffalo

  Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat cartoonesk actietheater maakt dat bulkt van de energie. Producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Eerder stonden ze in Theater Kikker met Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn op gepoept heeft en De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen waarmee ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel wonnen. Meneer Monster is een graag geziene gast in ons theater en speelde al vele malen hun uitverkochte voorstellingen voor grote schare schaterende kinderen én hun (groot)ouders!

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ