Winterkost: Warme Wiebel Wintertenen 2+ - Onder het Buro

do 01 januari

Winterkost: Warme Wiebel Wintertenen 2+

Onder het Buro

Het is winter, bibber bibber! En ik? Ik bibber bibber, want buiten is het koud. Dus doe je jas aan, je sjaal om, pak je wanten, je muts en kom mee dan gaan we samen zingen!

Rosanne en Susan zingen de leukste, mooiste, bekende en minder bekende winterse peuter- en kleuterliedjes. Maar we gaan niet te veel stilzitten want dan krijg je wintertenen! Dus hou je voeten warm door te dansen en wiebelen! Samen gaan we op een winters avontuur en genieten we van dit knusse seizoen. Doe je muts op en zing mee met Rosanne en Susan!
terug <

voorstellingsinformatie
website
Muziek & Concept
Rosanne de Graaf & Susan Spoormans
Locatie
Kleine Zaal
Floris Heuer

Rosanne de Graaf & Susan Spoormans maken deze voorstelling onder de vleugels van Buro Bannink. Onder de noemer Onder het Buro produceren zij voorstellingen van jonge talentvolle theatermakers. Met Onder het Buro wil Buro bannink een tegengeluid geven aan de steeds sterkere vercommercialisering van jeugd- en familieprogrammering. Theater voor kinderen mag ergens over gaan en moet inspireren. Kinderen zijn de toekomst en kinderen zijn het publiek van de toekomst. Wanneer we kinderen enkel kennis laten maken met hapklare brokken jeugdtheater geven we nieuwe generaties niet de kans om te groeien naar cultuur minnend publiek. Daar komt Onder het Buro tegen in opstand! Met bijzonder leuke, grappige en vrolijke voorstellingen die ergens overgaan.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ