Sprookjeskoningin 6+ - Duda Paiva Company

  ma 03 t/m di 04 januari

  Winterkost - Sprookjeskoningin 6+

  Duda Paiva Company

  De Sprookjeskoningin is de feestelijke ontmoeting van de ontroerend mooie muziek van Henry Purcell – gespeeld door zeven muzikanten van het Jong Nederlands Blazers Ensemble – en het absurd komische en soms sinistere universum van de poppen van Duda Paiva Company. Samen geven zij een eigentijdse twist aan het sprookje van Titania en Oberon uit Shakespeare’s Midzomernachtsdroom en hun verlangen naar echte liefde.

  Het zijn wonderlijke wezens, die grote, grappige poppen van Duda Paiva Company. Ze lijken écht te leven, halen fantastische capriolen uit en kunnen nog dansen en zingen ook. Samen met het Jong Nederlands Blazers Ensemble komen ze naar ons theater. Dat belooft wat! De Sprookjeskoningin is hét winteruitje voor kinderen vanaf 8 jaar en ook ouders en grootouders zijn gegarandeerd onder de indruk van deze semi-opera voor kinderen.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept
  Bart Schneemann en Duda Paiva
  Muziek
  Henry Purcell
  Bewerking
  Hans van der Heide
  Regie
  Duda Paiva
  Dramaturgie
  Kim Kooiman
  Zang/dans/poppen
  Linde Schinkel, Alexander Brouwer, Rick Zwart en Ilija Surla
  Muzikanten
  Jong Nederlands Blazers Ensemble
  Soundscape
  Wilco Alkema
  Licht
  Mark Verhoef
  Decor
  Daniel Patijn
  Repetitor
  Ederson Xavier
  Productie
  Marijana Mikolcic
  Locatie
  Grote Zaal
  duda_paiva_company_Sprookjeskoningin
  Wim Lansen

  Het enorme plezier waarmee alle spelers zich in het kluchtige verhaal storten maakt zich onverbiddelijk meester van het publiek.

  de Volkskrant -

  Je staat oog in oog met zo’n pop, je ziet de speler erachter hurken en toch geloof je dat je Puck de slappe lach ziet hebben. Het is een voorstelling om van te smullen.

  Haarlems Dagblad

  Duda Paiva Company maakt visuele voorstellingen met poppen en dans. De betoverende schuimrubberen wezens die de hoofdrollen spelen, zijn al wereldberoemd. Het gezelschap rond de van oorsprong Braziliaanse danser, choreograaf en poppenspeler Duda Paiva maakt al jaren cross-overs met dans en poppen. De Sprookjeskoningin is de familieversie van The Fairy Queen, gemaakt in samenwerking met het Nederlands Blazers Ensemble. De voorstelling werd door pers en publiek lovend ontvangen. Nu is The Fairy Queen terug: een succesvolle remake, speciaal voor het hele gezin.

  Peter Lodder / Jacqueline Damming
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ