Sneeuwkoningin 3+ - Het Kleine Theater

  wo 05 januari

  Winterkost - Sneeuwkoningin 3+

  Het Kleine Theater

  Twee meisjes vertellen een verhaal. Of nee, ze spelen het. Het is hun lievelingsverhaal, ze kennen het helemaal uit hun hoofd. Het gaat over twee vriendinnen; Kaja en Gerda. Op een dag is Kaja ineens verdwenen. De Sneeuwkoningin heeft haar meegenomen naar haar IJspaleis in het koude Noorden. Gerda gaat naar haar op zoek. Ze gaat een barre, avontuurlijke tocht tegemoet. Uiteindelijk vindt ze haar, maar Kaja herkent haar niet meer… Haar hart is bevroren. Gerda is de enige die haar hart weer kan ontdooien… hopelijk is ze niet te laat.

  Een muzikale voorstelling over liefde. Over warmte en kou. Over een vriendschap die alles overwint. Een warm winterverhaal.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept en spel
  Anke Engels en Vimala Nijenhuis
  Eindregie
  Vincent Rietveld
  Geluidsontwerp
  Richard Hakkenes
  Locatie
  Grote Zaal
  het_kleine_theater_sneeuwkoningin
  Dorien Grötzinger

  Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen.

  Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

  Dorien Grötzinger
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ