Winterkost: Moes 2+ - Casier & Co

do 01 januari

Winterkost: Moes 2+

Casier & Co

Op de vloer een appelboom, levendig keukengerei en een gekke appelmachine. De machine komt op gang en dan… Dan begint het verhaal van appel tot Moes. Moes is een poëtische en verrassende voorstelling vol fantasie voor de allerkleinsten. Een vrolijk verhaal dat jong en oud ontroert in z’n eenvoud en verrast met bijzondere details. Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…

Na afloop van de voorstelling zijn alle kinderen welkom om te komen spelen in de MOESspeeltuin, een installatie vol sappige appeltjes en ronkende vrachtwagens.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Concept en spel
Karel Casier en Dieske Krijnders
Decor
Karel Casier
Kostuums
Diekse Krijnders
© Wim Lanser

Moes is het eerste project van Karel Casier samen met Dieske Krijnders. Karel toerde in 2007-2011 met zijn straattheatershow Acropole. Op dit moment treedt hij op met de voorstellingen Circus Hoetchatchov, REDtheCAT en Moes. Moes is een intieme, poëtische voorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar met hun ouders. Voor Dieske is Moes haar eerste voorstelling voor het grote publiek. Zij leefde zich de afgelopen jaren al uit in bewegingstheater, improvisatie, teksttoneel en zang. Met Moes maakt zij samen met Karel haar eerste kleinschalige kindervoorstelling.

 

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ