Winterkost: Een feest om te janken 4+ - House of Nouws

zo 03 januari 2021

Winterkost: Een feest om te janken 4+

House of Nouws

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van House of Nouws? Bekijk hier alle voorstellingen van House of Nouws
Door de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Heb je tickets, dan ontvang je van ons bericht.

Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor tranen. Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken.

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog hinderlijk te groeien.

In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun volwassenen onder in een lenig avontuur vol verwachting. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles.

House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
www.houseofnouws.nl
www.stipproducties.nl
Regie
Sanne Nouws
Spel
Erwin Dörr en Nina Fokker
Vormgeving
Liesje Knobel en Sanne Lips
Muziek
Wilko Sterke
Lichtontwerp
Wilfred Loopstra
Publiciteitsbeeld
Simon Wald Lasowksi
Scènefoto’s
Bart Grietens
een productie van
House of Nouws in samenwerking met De Verkadefabriek en STIP theaterproducties.
Locatie
Grote Zaal
house_of_nouws
Bart Grietens

Regisseuse Sanne Nouws van House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en bestaan niet zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen. Eeder zag je in Theater Kikker de succesvolle voorstelling Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen van haar hand.

Bart Grietens
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ