Een feest om te janken 4+ - House of Nouws

  za 08 t/m zo 09 januari

  Winterkost - Een feest om te janken 4+

  House of Nouws

  Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor veel tranen. Een feest om te janken is een voorstelling in een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en de ellende die door verlanglijstjes wordt veroorzaakt.

  Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog hinderlijk te groeien.

  In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun volwassenen onder in een lenig avontuur vol verwachting. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  www.houseofnouws.nl
  Productie van
  House of Nouws i.s.m. De Verkadefabriek en STIP theaterproducties
  Concept en regie
  Sanne Nouws
  Spel
  Erwin Dörr en Nina Fokker
  Beeld
  Liesje Knobel en Sanne Lips
  Muziek
  Wilko Sterke
  Locatie
  Kleine Zaal
  een_feest_om_te_janken
  Bart Grietens

  House of Nouws, het gezelschap van regisseur Sanne Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen. Eerder zag je in Theater Kikker de succesvolle voorstelling Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen van haar hand.

  house_of_nouws_voorstelling
  Bart Grietens
  een_feest_om_te_janken_voorstelling
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ