Winterkost: Een buik van wol 6+ - TG Fien

do 01 januari

Winterkost: Een buik van wol 6+

TG Fien

Tussen de herinneringen in het hoofd van mevrouw Catharina wonen Toon en Kato. Ze houden alles keurig op orde zodat er nooit een herinnering kwijtraakt. Dat doen ze hun hele leven al. In het begin was het er leeg en kaal, een baby herinnert zich niks. Inmiddels heeft zich hier een heel leven verzameld want morgen viert mevrouw Catharina haar 90ste verjaardag. Toon en Kato willen haar graag verrassen. Ze hebben taart en een liedje, maar geen cadeau…

Een buik van wol is een poëtische, beeldende en muzikale jeugdtheatervoorstelling over hondjes, heimwee en sneeuw. Over verliefd worden, breien en kwijtraken. Maar hoe kwijt kan iets zijn als je het met dichte ogen nog steeds kunt zien? Een voorstelling waarin het decor tot leven komt, fantasie wordt geprikkeld en waar bovenal je hart een stukje warmer van wordt.
terug <

voorstellingsinformatie
spel
Susanne Roos & Joep Conjaerts
muziek
Joep Conjaerts
tekst & Advies
Jaap Robben
regie
Annelies van Wieringen
Locatie
Grote Zaal

Theatergroep Fien maakt intieme en muzikale familievoorstellingen. Ze prikkelen de fantasie en zoeken altijd naar het poëtische en humoristische. Ze weten op bijzondere, eigen wijze prachtige beeldspraak en taal te combineren met muziek en vormgeving. Theatergroep Fien is opgericht door theatermaakster Susanne Roos en schrijver/theatermaker Jaap Robben. Voorstellingen van Fien leidden eerder al tot een nominatie voor de Gouden Uil voor de jeugdliteratuur 2009 en een nominatie voor de Zapp Theaterprijs 2016. Tijdens Herfststukjes 2015 was in Theater Kikker de voorstelling Hoeveel zou de wereld wegen te zien.


terug naar boven Λ