Winterkost: Het Boompje 4+ - Alle Hoeken van de Kamermuziek

  do 03 t/m vr 04 januari

  Winterkost: Het Boompje 4+

  Alle Hoeken van de Kamermuziek

  Het kleine boompje is niet gelukkig. Het heeft geen zachte groene blaadjes, maar harde, stekelige naaldjes. Wat wil hij graag net zo mooi zijn als de andere bomen… Uiteindelijk gaat zijn wens in vervulling, maar anders dan hij had gedacht.

  Het Boompje is een ontroerende en intieme winter-opera met teksten van de Utrechtse dichter Ruben van Gogh, die hij ontleende aan het boek van Loek Koopmans. Alle Hoeken van de Kamermuziek voegt nieuw gecomponeerde, live gespeelde muziek toe aan het ontroerende verhaal.

  donderdag 3 januari, 15u00: première
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie
  Sybrand van der Werf
  compositie
  Bastiaan Woltjer
  libretto
  Ruben van Gogh
  sopraan
  Sterre Konijn
  harp en tenor
  Daan Verlaan
  hoorn en koorzang
  Anneke Wensink
  trombone, tuba en koorzang
  Bastiaan Woltjer
  vormgeving
  Sybrand van der Werf, Udo Thijssen
   
  Locatie
  Kleine Zaal
  Het Boompje_Moon Saris GROOT

  Alle Hoeken van de Kamermuziek is opgericht door Bastiaan Woltjer, Anneke Wensink en Rudi van Hest. Drie musici die elkaar hebben leren kennen bij het Ricciotti Ensemble en daar ontdekten dat ze het liefst spelen voor kinderen. Uitgangspunt bij hun voorstellingen is het op het podium brengen van nieuw gecomponeerde, live gespeelde muziek voor kinderen in een theatrale setting. Boompje is de vierde voorstelling van Alle Hoeken van de Kamermuziek. Eerdere muziekvoorstellingen die het gezelschap opzette, produceerde en uitvoerde zijn Takkenherrie, Woei! en Kras. Het tekstloze Woei! is ook over de landsgrenzen een succes.

  Foto's: Moon Saris

  terug naar boven Λ