Winterkost: Het Boompje 4+ - Alle Hoeken van de Kamermuziek

Winterkost: Het Boompje 4+

Alle Hoeken van de Kamermuziek

Het kleine boompje is niet gelukkig. Het heeft geen zachte groene blaadjes, maar harde, stekelige naaldjes. Wat wil hij graag net zo mooi zijn als de andere bomen… Uiteindelijk gaat zijn wens in vervulling, maar anders dan hij had gedacht.

Het Boompje is een ontroerende en intieme winter-opera met teksten van de Utrechtse dichter Ruben van Gogh, die hij ontleende aan het boek van Loek Koopmans. Alle Hoeken van de Kamermuziek voegt nieuw gecomponeerde, live gespeelde muziek toe aan het ontroerende verhaal.

donderdag 3 januari, 15u00: première
terug <

voorstellingsinformatie
website
regie
Sybrand van der Werf
compositie
Bastiaan Woltjer
libretto
Ruben van Gogh
sopraan
Sterre Konijn
harp en tenor
Daan Verlaan
hoorn en koorzang
Anneke Wensink
trombone, tuba en koorzang
Bastiaan Woltjer
vormgeving
Sybrand van der Werf, Udo Thijssen
 
Locatie
Kleine Zaal
Het Boompje_Moon Saris GROOT

Alle Hoeken van de Kamermuziek is opgericht door Bastiaan Woltjer, Anneke Wensink en Rudi van Hest. Drie musici die elkaar hebben leren kennen bij het Ricciotti Ensemble en daar ontdekten dat ze het liefst spelen voor kinderen. Uitgangspunt bij hun voorstellingen is het op het podium brengen van nieuw gecomponeerde, live gespeelde muziek voor kinderen in een theatrale setting. Boompje is de vierde voorstelling van Alle Hoeken van de Kamermuziek. Eerdere muziekvoorstellingen die het gezelschap opzette, produceerde en uitvoerde zijn Takkenherrie, Woei! en Kras. Het tekstloze Woei! is ook over de landsgrenzen een succes.

Foto's: Moon Saris

terug naar boven Λ