Wintercollectie: The Silent Twins – geheimen van een horrortweeling - Anne Fé de Boer & Lotte Rischen/ MAAS

do 01 januari

Wintercollectie: The Silent Twins – geheimen van een horrortweeling

Anne Fé de Boer & Lotte Rischen/ MAAS

In de collectie omdat deze tweeling je de stuipen op het lijf jaagt, maar je dan toch verleidt om mee te spelen. De tweeling lijkt op elkaar, in alles. In hoe ze eruit zien, in hoe ze denken, voelen en zwijgen. Ze zien eruit als de tweeling uit Kubricks The Shining en hebben lang geleden besloten niet meer te praten. Ze hebben genoeg aan elkaar. Maar dan maken ze na een heel leven lang zwijgen voor het eerst weer contact. Met ons, het publiek. Ze houden ons gevangen in hun blik. Of toch niet? Een verontrustende horroract over de kracht van de priemende blik.

 

Het is mogelijk 2 voorstellingen op 1 avond te bezoeken (behalve op zaterdag). De aanvangstijden zijn hierop aangepast. Wil je hiervan gebruik maken, koop dan een avondpas voor maar € 15,-.
terug <

voorstellingsinformatie
van en met Anne Fé de Boer, Lotte Rischen en Moniek Merkx
c: Sjoerd Kelderman

Anne Fé de Boer en Lotte Rischen zijn beiden afgestudeerd aan de HKU acteursopleiding en spelen nu bij MAAS theater en dans. Speciaal voor het programma loslopend wild maakten zij deze spannende voorstelling voor Oerol, geïnspireerd op het boek The Silent Twins van Marjorie Wallace. Op Oerol verlieten ze de poppenkamer (zie Wie niet weg is is gezien 2014) en gingen ze los met hun spelletjes in het Formerumer Bos. Nu bestormen ze de theaters met hun creatie.

De meiden zijn spannend, want soms veranderen ze plots in griezelige monsters die elkaar wurgen. Op die manier trekken ze je naar het puntje van je stoel

Cleeft
c: Sjoerd Kelderman
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ