Wintercollectie: GOD. - BOG.

do 01 januari

Wintercollectie: GOD.

BOG.

In de collectie omdat de leden van BOG. elke keer weer een belangrijk maatschappelijk thema onder handen nemen en zo nieuwe inzichten bieden. In GOD. gaan ze op zoek naar zingeving en ‘het geloven in’. Geloven we in Allah, Ajax, Sinterklaas, Steve Jobs, de liefde, de goedheid van de mens, onszelf, de ander, aliens, technologische vooruitgang, de evolutietheorie, astrologie, durfkapitalisme, gelijkheid of dat het vroeger beter was? Wij mensen, sukkels der natuur, zijn op zoek naar een richting, een weg, een iemand, een iets, een antwoord op de aloude vraag: WAAROM? BOG. geeft op die vraag herkenbare en geestige antwoorden.

Het is mogelijk 2 voorstellingen op 1 avond te bezoeken (behalve op zaterdag). De aanvangstijden zijn hierop aangepast. Wil je hiervan gebruik maken, koop dan een avondpas voor maar € 15,-.
terug <

voorstellingsinformatie
Van en met
Benjamin Moen, Lisa Verbelen, Judith de Joode, Sanne Vanderbruggen
Eindregie
Erik Whien
Met steun van
De Brakke Grond, Het Zuidelijk Toneel, BesteBuren, d e t h e a t e r m a k e r en Fonds Podiumkunsten
c: Wannes Cre

BOG. is de collectie van theatermakers Sanne Vanderbruggen, Judith de Joode, Benjamin Moen en Lisa Verbelen. BOG. maakt theater vanuit het verlangen naar overzicht, naar een objectieve blik. Ze zoomen uit op alles waar de mens vat op tracht te krijgen maar te groot is om vast te pakken. BOG. werd opgericht na de eerste voorstelling BOG. een poging het leven te herstructureren (2013) en won op Theater aan Zee de KBC Jong Theaterprijs 2013. De tweede voorstelling MEN. de mening herzien (2014) won de BNG Nieuwe Theatermakersprijs en was nogmaals te zien in Kikker Kiest 2015. GOD. Is hun derde voorstelling als collectief.

BOG. kietelt de hersenen en verwarmd het hart

Woorden zijn enige wapen van spannend collectief

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ