Wintercollectie - Club Club Gewalt 5.0 Punk - Club Gewalt

do 07 december 2017

Wintercollectie - Club Club Gewalt 5.0 Punk

Club Gewalt

In de collectie omdat in deze 2,5 uur durende Punkhappening muziek naadloos samenvalt met maatschappelijke statements. Club Club Gewalt is een eclectische muzikale performance-clubavond waar de bar nooit sluit en er altijd ergens tegenaan geschopt wordt. In blokken van vier keer 30 minuten zetten zij het theater op stelten. Met hardrock bingo, een explositie en talloze manifesten, geïnspireerd op ingezonden brieven en Game of Thrones. Het is muziek, het is theater, het is een nachtcafé, het valt niet uit te leggen. Het is absolute craziness: Club Gewalt goes Punk.

ENTER THE REBELLION. TAKE NO SEAT, BUT GRUNT ALONG. EMBRACE THE SWEET SOUNDS OF OUR PINK GUITARS. HONOR NO TRADITION, BUT HONOR THE RIOT. SNIFF SOME GLUE. WAKE UP. WATCH THE WATCHMEN. GET REAL ANGRY. JOIN THE MANIFESTO. NEVER, NEVER OBEY.

Voorstellingen Terug èn Club Club Gewalt 5.0 Punk extra voordelig zien? Bestel dan voor € 16,- een avondpas!
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
website
performance, muziek & concept
Loulou Hameleers, Yorick Heerkens, Suzanne Kipping, Robbert Klein, Gerty Van de Perre, Amir Vahidi en Sanna Elon Vrij
technische coördinatie en licht
Aram Visser
geluid
Joris van Oosterhout
zakelijk leiding en productie
Rick Mouwen
campagnebeeld
Met/zonder Studio
in coproductie met
Amsterdam Fringe Festival en Jonge Harten Festival
met dank aan
Annelinde Bruijs, Dook van Dijck en Henry Vega

Club Gewalt, het Rotterdamse muziektheatercollectief dat elkaar leerde kennen op de muziektheateropleiding van Codarts. Zij begonnen met voorstellingen maken in 2013, toen debuteerden ze op het Café Theater Festival in Utrecht met Carnavalskinderen. Daarna maakten zij verschillende voorstellingen met muziek als drijvende kracht. Afgelopen 3 jaar maakten zij nachtclubvoorstellingen voor het Fringe Festival Amsterdam en PUNK 5.0 is hun laatste ‘nachtclubvoorstelling’. De nachtclubvoorstelling van vorig jaar Karaoke Kanye werd genomineerd voor de prestigieuze BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs. Club Gewalt was eerder in Theater Kikker te zien in de Voorjaarscollectie van 2016 en stonden aangekondigd in de wintercollectie van 2016 met WHODUN!T$. Op 8 maart komt Club Gewalt terug in onze reguliere programmering met de ‘workout opera’ Yuri de opera.

foto's: Kelly Alexandre
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ