Wintercollectie - Avondpas 9 december 2017 - Avondpas 9 december 2017

do 01 januari

Wintercollectie - Avondpas 9 december 2017

Avondpas 9 december 2017

Extra voordelig twee voorstellingen van de Wintercollectie op een avond zien? Dat kan met de avondpas!

20u00 - 21u10
TUTORIAL the art of living - Eva Line de Boer

In de collectie omdat realiteit en fictie wel heel dicht bij elkaar komen in deze fascinerende voorstelling over de intimiteit van het internet. We ontmoeten mensen die hun leven vastleggen in persoonlijke filmpjes om te delen met de wereld. Van hoe je de perfecte eyeliner aanbrengt tot hoe je omgaat met een depressie: het lijkt alsof alles te leren valt. Een intrigerende voorstelling waarin je van de ene verbazing in de andere valt. En met Destiny van het kanaal 'Paardrijden met Plezier' speelt er een echte YouTuber mee.

21u30 - 22u00
Cube to… - Firma Draak

In de collectie omdat deze geestige, kosmische voorstelling mogelijk je kijk op ruimte en tijd verandert. Elk perspectief is te begrijpen, het is maar net wie het vertelt. Als laboratoriumratten gaan Gracey en George de relatie aan met een levensgrote kubus in de speelruimte. Op zichzelf lijkt het object niet veel voor te stellen. Dan ontstaat er aan de hand van gedachte-experimenten uit de kwantummechanica een verhaal vol fantastische ontdekkingen in het heelal.

22u15 - 22u45: Chez Jolie met Jolanda Spoel
Elke collectie verhuist programmeur Jolie Vreeburg haar eigen huiskamer naar de foyer van Theater Kikker en praat ’s avonds na in Chez Jolie. De makers van de voorstellingen en speciale gastkijkers geven hun mening over elkaars werk en gaan dieper in op de voorstellingen zelf.
terug <

voorstellingsinformatie
Meer over Jolanda Spoel
vx

terug naar boven Λ