Wintercollectie: a soft play - KOBE / Productiehuis Rotterdam

do 01 januari

Wintercollectie: a soft play

KOBE / Productiehuis Rotterdam

In de collectie omdat in deze super-cross-over-mash-up-performance en attractie nieuwe hysterische vormen worden gezocht om te vertellen wat je dwarszit. In een wereld waarin het individueel geluk hoogtij viert en het leven een aaneenrijging lijkt van uppers, downers, hypes, trends, topics, pop-ups, entertainment-injecties en happy feelings, vragen de dames van KOBE zich af of onze behoeftes en lusten werkelijk onverzadigbaar zijn. Waarom willen we ons verliezen in de feestende en consumerende massa? A colourful brainwash, while the world is on fire!?

Het is mogelijk 2 voorstellingen op 1 avond te bezoeken (behalve op zaterdag). De aanvangstijden zijn hierop aangepast. Wil je hiervan gebruik maken, koop dan een avondpas voor maar € 15,-.
terug <

voorstellingsinformatie
concept
KOBE Nastaran Razawi Khorasani & Davy Pieters
van/met
Nastaran Razawi Khorasani, Davy Pieters, Nina Fokker, Anne Fé de Boer
productie
Productiehuis Rotterdam
c: Robert van der Ree

KOBE bevindt zich op het snijvlak tussen kunst & kitsch en verbindt de popcultuur met de kunstwereld. Davy Pieters (bekend van The Truth about Kate en How did I die, beide te zien in Theater Kikker) en Nastaran Razawi Khorasani maken performances in – en laten zich inspireren door – de meest uiteenlopende scenes: clubs, festivals, theaters, musea en galeries. Met deze wisselwerking zoomt KOBE in op onze hedendaagse samenleving en poogt van binnenuit iets te veranderen.

Geluk is een plicht, voor de happy people van onze tijd. En willen we dat niet allemaal zijn? Een complete industrie trekt alle laden open om ons steeds weer nieuwe pretprikkels te geven. De Rotterdamse theatergroep Kobe sluit zich aan bij de trend en bezorgt haar toeschouwers een hyperhappy kijkervaring: A Soft Play

c: Robert van der Ree
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ