Who’s afraid of Romeo & Julia? - Who’s afraid of Romeo & Julia?

Who’s afraid of Romeo & Julia?

Who’s afraid of Romeo & Julia?

Als Romeo en Julia niet zouden sterven op het einde van hun gedoemde liefdesverhaal, zouden ze dan eeuwig gelukkig en dronken van verliefdheid bij elkaar blijven? Of zouden zelfs zij, naarmate de tijd verstrijkt kunnen verworden tot een verwoestend echtpaar zoals Martha en George uit: Who’s Afraid of Virginia Woolf van Edward Albee? In deze persoonlijke humoristische voorstelling vol verlangen, hoop, angst en nieuwsgierigheid gaan twee vrienden, Meral Polat en Eran Ben-Michaël samen met muzikant Reint van den Brink op zoek naar het antwoord op deze vraag.
Ze zijn twee tegenpolen met één doel. De Ware vinden. De Liefde. Gewapend met verhalen, de geschiedenis van hun families, experimenten en liedjes, spelen en zingen ze zich een weg door de duisternis.
terug <

voorstellingsinformatie
concept, tekst en spel Eran Ben-Michaël
tekst en spel Meral Polat
regie Celil Toksöz
muziek Reint van den Brink

Eran Ben-Michaël is nieuw bij Theater RAST, een interculturele theatergroep in Amsterdam die verhalen vanuit een vertrouwde maar ook vanuit onverwachte invalshoeken wil tonen. Verhalen die vanzelfsprekend intercultureel, sociaal bevlogen en soms controversieel zijn. Eran was eerder te zien in Theater Kikker met de voorstelling George en Eran lossen de wereldvrede op. Een voorstelling over het Joods-Palestijns conflict dat twee vrienden in hun greep houdt.

Who’s afraid of Romeo & Julia is vooral heel sympathiek en nodigt uit met de spelers mee te denken

Theaterkrant -
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ