Who are You - Ninke Overbeek, Naomi van der Linden, Gerty van de Perre

do 01 januari

Who are You

Ninke Overbeek, Naomi van der Linden, Gerty van de Perre

Drie jonge theatermakers organiseren een afwisselende theateravond over identiteit en ontmoetingen met de ander. Schrijver en dramaturge Ninke Overbeek, actrice en theatermaakster Naomi van der Linden en actrice en performer Gerty van de Perre (Club Gewalt) nodigen je uit voor een avond vol vragen. Kunnen we elkaar echt leren kennen? Hoe doen we dat eigenlijk? En kunnen we ontsnappen aan onze eigen vooroordelen?

Tijdens twee voorstellingen, een korte lezing, een tentoonstelling en een nagesprek met wijn gaat het drietal samen met het publiek op zoek naar antwoorden.

20:30u     Introductie

21:00u     Solo: Synchroonzwemmen voor beginners (NL)

Een vrouw neemt, na een korte ontmoeting op het station, een vreemde mee naar huis.

22:00u     Solo: This is your last chance to survive (Engels gesproken)

Een spraakwaterval vol identiteiten. Hoeveel rollen kunnen we onszelf aanmeten en hoe werkt dat als overlevingsstrategie? Een performance die met de grenzen van identiteit speelt.

A performance that plays with the boundaries of identity. How many of those can we put on, and in which ways does it help us to survive?

22:45u     Nagesprek
terug <

voorstellingsinformatie
Tekst en concept
Ninke Overbeek
Spel
Naomi van der Linden, Gerty van de Perre
Regie en artistiek advies
Carola Arons, Isabella Chapel.

Naomi van der Linden maakte eerder een voorstelling over identiteit: Moederland, waarin zij op zoek ging naar haar Zambiaanse roots. In Het Atelier Oerol & Over Het IJ 2017 maakte zij Terug naar huis, haar zoektocht naar de zintuiglijke ervaring van je ergens thuis voelen. Nu gaat zij de samenwerking aan met Haagse schrijfster Ninke Overbeek (voormalig lid van De Kosmonaut). Samen maakten zij de voorstelling Synchroonzwemmen voor beginners: een theatrale ontmoeting met de ander. Gerty van de Perre is lid van het muziekcollectief Club Gewalt. Zij en Ninke Overbeek werkten eerder samen en ze laten hun werk This is your last chance to survive nog een keer zien in een nieuw jasje.

  • >

    Alles van waarde (moet op weerbaarheidstraining) - De Veenfabriek

    theater

    Alles van waarde (moet op weerbaarheidstraining) - De Veenfabriek

    theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ